Sağlık kurulundan sonraki raporlar devamsızlıktan muaf tutar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Başparmağımda tendon kesisi oldu ve okulda devamsızlık için sağlık kurulu yani heyet raporu aldım. MEB'in sitesinde sağlık kurulu raporundan sonraki normal raporlar, aynı sebep yüzünden alınan, devamsızlık sayılmayacağı yazıyor fakat okula gittiğimde heyet raporundan sonraki raporumun devamsızlıktan muaf olmadığını belirttiler. Aranızda bilgisi olan, aydınlatabilecek olan var mı acaba veya hangi yolu izlemem gerekiyor?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşım kesinlikle yetkili olan sağlık kuruluyla görüşmelisin veya meble görüşebilir daha fazla bilgi alabılırsın arkadasımın basına geldı ilçe mıllı egıtım veya il egitim mudurlugunu ara !!

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
müdür yardımcısıyla konuşursan aran iyiyse gitmediğin günleri faaliyet yazabilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
heyetten tekrar rapor yazırsan senın ıcın daha kolay olur bence

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Öğrencilerin devamsızlık sayısının sağlık kurulu raporlarına göre sayılmaması konusunda bir standart yoktur ve bu konuda her okulun kendi işleyiş şekline göre değişiklik gösterebilir. Eğer okulun kendi işleyiş şekli gereği, heyet raporlarından sonraki raporların da devamsızlık sayılmayacağını belirtiyorsa ve senin raporun bu kurala uymuyorsa, bu konuda okulun rehberlik birimine ya da okul müdürüne danışarak açıklama talebinde bulunabilirsin. Bu kişilere, okulun kendi işleyiş şekline ve senin durumuna uygun bir çözüm üretebilmeleri için raporun ve durumun hakkında bilgi vermen gerekebilir.

Edep aklın tercümanıdır
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Heyetten bidaha rapor yaz bence knk daha iyi

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
müdür yardımcısı hocanla bir konuş okuldan okula değişebiliyor bu konular

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Başparmağımda tendon kesisi oldu ve okulda devamsızlık için sağlık kurulu yani heyet raporu aldım. MEB'in sitesinde sağlık kurulu raporundan sonraki normal raporlar, aynı sebep yüzünden alınan, devamsızlık sayılmayacağı yazıyor fakat okula gittiğimde heyet raporundan sonraki raporumun devamsızlıktan muaf olmadığını belirttiler. Aranızda bilgisi olan, aydınlatabilecek olan var mı acaba veya hangi yolu izlemem gerekiyor?
evet e okulda görebilirsin özürlü devamszlık olarak görünüyor veya dilekçe vererek özürlü devamsılığa çektirebiliyon

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
gecmiş olsun dostum özel doktora gıdıp rapor al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...