- Yasaklandı
-
Uzman Üye
Olum Teşvik Etme Milleti Yoksa Ülke Batar Bence Kaldırsın Yöneticiler Bunu Söyle Onlara!
Rica ederimYararlı sagol
yok be Zaten işe yaramıyor onu anlatmaya çalışıyorum çipli kimlikler çıktı artık bildiğin üzere yani isteselerde yapmazlar
Ben dedim Pc üzerinden Güzel bi sahte kimlik oluşturdum fakat açılmadı 7 yıllık face gittiYüz tanıma onayından tut isim onayına, isim onayından tut kimlik onayına kadar her türlü onay var fake hesabımda. Ayrıyetten şifremi unuttum kısmından ıd yapıştırıp e postamı öğrenmeye kalktığında bile bırak sansürlenmiş "***" gibi yerleri görmeyi, baş harfini bile göremiyorsun. Facebookta onay almak kadar basit birşey yok. Eski kimlikler işe yarıyor. Kim yaramıyor falan dediyse bu yorumun altına çek bi konuşalım arkadaşla.
Demekki düzgün yapamamışsın veya bu işlerde yenisin.Ben dedim Pc üzerinden Güzel bi sahte kimlik oluşturdum fakat açılmadı 7 yıllık face gitti
Yeniyim evetDemekki düzgün yapamamışsın veya bu işlerde yenisin.
Sen nasıl yapıldığını forumda paylaşırsan ben dahil birçok kişinin hayır duasını alırsın.Demekki düzgün yapamamışsın veya bu işlerde yenisin.
Videosunu çekmeyi düşünücemSen nasıl yapıldığını forumda paylaşırsan ben dahil birçok kişinin hayır duasını alırsın.
Çok iyi olur , Facebook hesaplarımın kapanmasından gına geldi.Videosunu çekmeyi düşünücem
valla hocam benim yaptığımı kabul etmedileralakası yok benim hem çipli hemde eski kiplik var çipli olduğu için diğeri iptal oluyor ama eskisinin fotoğrafını yolladım kabul ettiler.
nasıl yaptıgınızı bir video çeker anlatırsanız çok makbüle geçer.alakası yok benim hem çipli hemde eski kiplik var çipli olduğu için diğeri iptal oluyor ama eskisinin fotoğrafını yolladım kabul ettiler.
Yarın çekmeye çalışırımnasıl yaptıgınızı bir video çeker anlatırsanız çok makbüle geçer.
Bir video çekerseniz bizde öğrenmiş olalım, tercihen yeni kimliklerde durum nasıl oluyor ile ilgili.
tamam hocam çekecem videoyu yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?