Aga böyle kızlardan uzak duracaksın. Eğer bir sebep belirtmeden ayrılıyorsa demek ki yeterince seni sevmemiştir. Seven kız gider konuşur, ortada problem varsa çözmeye çalışır. Bu tür böyle bir şey demeden ayrılan insanlardan gram hayır gelmez, kasma fazla. Kısacası duyguların ile oynanmış. 2 yıllık ilişki çok uzun gelebilir fakat cidden düşündüğün kadar uzun değil. Geçmiş olsun.2 yıllık sevgilim ile ayrıldık bir şey yoktu aslında her şey güzel gidiyordu arkadaşlarının gazına geldi yalnızlık freedom hot summer vs ayağına ayrıldı şaka gibi her yerden engelledi adam akıllı soru soramıyorum wp den mesaj atmak istiyorum sahte numaran nasıl mesaj atabilirim veya yardımcı olabilecek biri varsa mesajımı iletbilir mi ? amacım kötü değil sadece bu kadar zamanı emeği değeri hiç etmesine üzülüyorum adam akıllı oturup sükun ile her şeyi konuşmak istiyorum. İlginize teşekkürler
amacım intikam değil çözüm amacım intikam olsa zaten şu an ailesi reddetmişti kızıBro öyle olmaz direkt sosyal muhendislik fln yap 2 yillik sevgilisiniz illaki bir acigini bulursun hesabi al yok et icin soğur
Text me up apple da yok sanırım bulamadım bir türlüselamlar güzel kardeşim . Normalde uğraşmıyorum anlatmakla ama durumuna üzüldüm yardımcı olmak istedim. Çatır çatır söyle ne söylemek istiyorsan.
Öncelikle 3 adet uygulamaya ihtiyacın var.
1. TextMeUp
2.VpnHub
3.Paralel Space
bu üç uygulamayı yükledikten sonra vpn i açıp textmeup'a gireceksin sonra ordan numara alacaksın. Adımları izlemen yeterli. Bu sürede vpnin sürekli açık kalmalı unutma. Uuygulama sana numara seçmen için birkaç seçenek çıkaracak. O sırada parallel space uygulamasından whatsappa gireceksin. Paralel space telefonda bulunan uygulamalarda çoklu hesap için uygulama çoğaltmaya yarıyor. Burdan whatsappa girip textmeuptaki numalaraları deneyeceksin kod isteyen numarayı bulduğunda textmeup'tan o numarayı seçeceksin. numaraya sms gelmiyor maalesef. Onun yerine "beni arayın" seçeneğine tıklayacaksın whatsapptan. Ardından telefona bi arama gelecek aramadaki numaraları whatsappa girdiğinde +1'li numaraya sahip olacaksın.
Bu konularda istediği gibi at koşturan kadınlardan her zaman nefret ederim. İçini rahatlatacaksa yaz, git konuş bağır çağır ancak şiddete başvurma lütfen... Güzel günler dilerim dostum...
Yapamazsan eğer mesaj yaz bana özelden görüşelim.
Knk aynısı benim başıma gelmişti. Oturup sakin bir kafayla düşündüm. Kız benden ayrılmak için saçma sapan bir bahane uydurmuştu. Ben de zorlamadım daha fazla düşmenin bir anlamı yok.Sanal değilde üniversite okuduğum için şu an gidemiyorum işler daha kötüye gitmeden çözmek istedim
Arkadaşlarının gazına geldi 4 gün önce ayrıldı cumartesi birlikte olduğum bir kız çarşamba günü nasıl ayrılabilir aklım almıyor
maalesef android kullanmıyorum iostada hepsi paralı numara ve kod verme şansınız var mı eğer ücretli ise paparadan gönderebilirimSizi engellediyse sizinle iletişime geçmek istemiyordur. Bence zorlamayın ve yüz yüze konuşmaya çalışın. Fakat zorlamak istiyorum dersen WhatsApp üzerinden değil de sahte numara üreten uygulamaları kullanabilirsiniz. Google Play üzerinde Dingtone, Sanal numaralar gibi uygulamaların ücretsiz deneme sürümlerini kullanarak sanal numara alıp hedef kişiye ulaşabilirsiniz. Fakat dediğim gibi tavsiye etmiyorum.
Kanka kız senden sıkıldığı için ayrılmış. Boş ver biri gelir biri gider fazla takılma böyle şeylere boşuna üzme kendini.2 yıllık sevgilim ile ayrıldık bir şey yoktu aslında her şey güzel gidiyordu arkadaşlarının gazına geldi yalnızlık freedom hot summer vs ayağına ayrıldı şaka gibi her yerden engelledi adamakıllı soru soramıyorum wpden mesaj atmak istiyorum sahte numaran nasıl mesaj atabilirim veya yardımcı olabilecek biri varsa mesajımı iletbilir mi? Amacım kötü değil sadece bu kadar zamanı emeği değeri hiç etmesine üzülüyorum adamakıllı oturup sükun ile her şeyi konuşmak istiyorum. İlginize teşekkürler.