Sahte numaradan WhatsApp mesajı yollanabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sana karı mı yok? Düşme peşine.

Moderatörün son düzenlenenleri:
bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
receive sms online diye bir site var deneyebilirsin. telefonuna sifirdan wp kurup oraya sana verilen numarayi giriyorsun

Üye
4 HİZMET YILI
2 yıllık sevgilim ile ayrıldık bir şey yoktu aslında her şey güzel gidiyordu arkadaşlarının gazına geldi yalnızlık freedom hot summer vs ayağına ayrıldı şaka gibi her yerden engelledi adam akıllı soru soramıyorum wp den mesaj atmak istiyorum sahte numaran nasıl mesaj atabilirim veya yardımcı olabilecek biri varsa mesajımı iletbilir mi ? amacım kötü değil sadece bu kadar zamanı emeği değeri hiç etmesine üzülüyorum adam akıllı oturup sükun ile her şeyi konuşmak istiyorum. İlginize teşekkürler
Aga böyle kızlardan uzak duracaksın. Eğer bir sebep belirtmeden ayrılıyorsa demek ki yeterince seni sevmemiştir. Seven kız gider konuşur, ortada problem varsa çözmeye çalışır. Bu tür böyle bir şey demeden ayrılan insanlardan gram hayır gelmez, kasma fazla. Kısacası duyguların ile oynanmış. 2 yıllık ilişki çok uzun gelebilir fakat cidden düşündüğün kadar uzun değil. Geçmiş olsun.

Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sana tavsiyem hiç birşey yazma . hatta sende onu engelle . kendi kendine desinki bu dünden razıymış . 3 gün sonra zaten kendi gelir rahat ol .

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bro öyle olmaz direkt sosyal muhendislik fln yap 2 yillik sevgilisiniz illaki bir acigini bulursun hesabi al yok et icin soğur

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bro öyle olmaz direkt sosyal muhendislik fln yap 2 yillik sevgilisiniz illaki bir acigini bulursun hesabi al yok et icin soğur
amacım intikam değil çözüm amacım intikam olsa zaten şu an ailesi reddetmişti kızı
Post automatically merged:

selamlar güzel kardeşim . Normalde uğraşmıyorum anlatmakla ama durumuna üzüldüm yardımcı olmak istedim. Çatır çatır söyle ne söylemek istiyorsan.

Öncelikle 3 adet uygulamaya ihtiyacın var.
1. TextMeUp
2.VpnHub
3.Paralel Space

bu üç uygulamayı yükledikten sonra vpn i açıp textmeup'a gireceksin sonra ordan numara alacaksın. Adımları izlemen yeterli. Bu sürede vpnin sürekli açık kalmalı unutma. Uuygulama sana numara seçmen için birkaç seçenek çıkaracak. O sırada parallel space uygulamasından whatsappa gireceksin. Paralel space telefonda bulunan uygulamalarda çoklu hesap için uygulama çoğaltmaya yarıyor. Burdan whatsappa girip textmeuptaki numalaraları deneyeceksin kod isteyen numarayı bulduğunda textmeup'tan o numarayı seçeceksin. numaraya sms gelmiyor maalesef. Onun yerine "beni arayın" seçeneğine tıklayacaksın whatsapptan. Ardından telefona bi arama gelecek aramadaki numaraları whatsappa girdiğinde +1'li numaraya sahip olacaksın.

Bu konularda istediği gibi at koşturan kadınlardan her zaman nefret ederim. İçini rahatlatacaksa yaz, git konuş bağır çağır ancak şiddete başvurma lütfen... Güzel günler dilerim dostum...

Yapamazsan eğer mesaj yaz bana özelden görüşelim.
Text me up apple da yok sanırım bulamadım bir türlü

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Sizi engellediyse sizinle iletişime geçmek istemiyordur. Bence zorlamayın ve yüz yüze konuşmaya çalışın. Fakat zorlamak istiyorum dersen WhatsApp üzerinden değil de sahte numara üreten uygulamaları kullanabilirsiniz. Google Play üzerinde Dingtone, Sanal numaralar gibi uygulamaların ücretsiz deneme sürümlerini kullanarak sanal numara alıp hedef kişiye ulaşabilirsiniz. Fakat dediğim gibi tavsiye etmiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ya bro kusura bakma bu saatten sonra o kız için yapacağın herşey seni eksiye düşürecek çünkü karşındaki kız olgunlaşmamış.( bu şekilde ayrılan bir insan olgun değildir. )

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
arkadaş doğru demiş. sanaldan zorlama daha kötü olur. illa konuşcam diyosan yüzyüze konuş zaman geçerse daha iyi olur hatta ama bu süre boyunca yazma ki salak değilse düşünr ben n'aptım diye. aksi taktirde sal knk hara polurusn ssjrksej ::)

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Androidde belirli uygulama var onun için yabancı amerika numarası almak gibi. Android google playde .

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sanal değilde üniversite okuduğum için şu an gidemiyorum işler daha kötüye gitmeden çözmek istedim

Arkadaşlarının gazına geldi 4 gün önce ayrıldı cumartesi birlikte olduğum bir kız çarşamba günü nasıl ayrılabilir aklım almıyor
Knk aynısı benim başıma gelmişti. Oturup sakin bir kafayla düşündüm. Kız benden ayrılmak için saçma sapan bir bahane uydurmuştu. Ben de zorlamadım daha fazla düşmenin bir anlamı yok.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Sizi engellediyse sizinle iletişime geçmek istemiyordur. Bence zorlamayın ve yüz yüze konuşmaya çalışın. Fakat zorlamak istiyorum dersen WhatsApp üzerinden değil de sahte numara üreten uygulamaları kullanabilirsiniz. Google Play üzerinde Dingtone, Sanal numaralar gibi uygulamaların ücretsiz deneme sürümlerini kullanarak sanal numara alıp hedef kişiye ulaşabilirsiniz. Fakat dediğim gibi tavsiye etmiyorum.
maalesef android kullanmıyorum iostada hepsi paralı numara ve kod verme şansınız var mı eğer ücretli ise paparadan gönderebilirim

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir... Ben gideni değil, giden beni kaybetmiştir... Hayat felsefem bro hayatta arkama bakmam tavsiyemdir biraz üzülür sonra huzuru bulursun.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
herkes bırakabilir ondan daha iyi birisi çıkıcaktır karşına emin ol sana şöyle bir tavsiye verebilirim asla kimseye aşırı bağlanma

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
2 yıllık sevgilim ile ayrıldık bir şey yoktu aslında her şey güzel gidiyordu arkadaşlarının gazına geldi yalnızlık freedom hot summer vs ayağına ayrıldı şaka gibi her yerden engelledi adamakıllı soru soramıyorum wpden mesaj atmak istiyorum sahte numaran nasıl mesaj atabilirim veya yardımcı olabilecek biri varsa mesajımı iletbilir mi? Amacım kötü değil sadece bu kadar zamanı emeği değeri hiç etmesine üzülüyorum adamakıllı oturup sükun ile her şeyi konuşmak istiyorum. İlginize teşekkürler.
Kanka kız senden sıkıldığı için ayrılmış. Boş ver biri gelir biri gider fazla takılma böyle şeylere boşuna üzme kendini.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İnternetten numara satın alabiliyorsun bazı siteler var ama link vermek burda yasak araştırıp bulabilirsin.Ve onun haricinde bence kızı unutmaya çalış çok zorlama.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bunun için anonim siteler var ama çokta sağlıklı değil çünkü mesaj gönderdiğin numaraları kaydedip daha sonra saçma sapan sitelerden ya da vb yerlerden mesajlar gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...