Sakal MT2 Rezilliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
türk pvp'lerinin çoğu p2w zaten. Oyuncu kaybetmekten başka birşeye yaramıyor.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
tipik tr pvpsi ne bekliyordun ki :D

LEGİT BOSS
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Türklerin pvpleri hep aynı hocam, tanımadığın yere girmiyeceksin

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Beyler her oyun p2w olacak illaki bunda ne varki kazanacak ki adam bu işe mesai harcayacak TR de p2w değil mi sanki ?

LEGİT BOSS
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Türklerin pvpleri hep aynı, bilmediğin yere girmicen aslında

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Türklerin pvp'sine girmek pişmanlıık

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
tr pvplerinde ne kadar p2w yok editli itemler yok dese de vardır ve hep olacaktır. oynanmaz.

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostlar dava yememek için Sakal olarak yazıyorum siz anladınız :)
Piyasada efsane olacak on numara olacak ortalık yıkılacak denilen tamamen emek p2w olmayacak hard olacak denilen SakalMT2 bugün nesne marketi aktif etti
Nesne markette Zehir Kılıcından tut metinlere karşı güçlülere kadar her türlü oyunu p2w yapacak olan itemler var
Discord sunucusunda herkes şikayet ediyor böyle olmaz diye ve herkesi banlıyorlar düzeltme uygulamak yerine
Koskoca Şakal iki üç kuruş için hayranlarını kaybediyor
Bunu kendilerinin gerçek yüzlerini görün diye yazdım zaten 1 seneye kalmaz biter sv sizinde bırakmanızı tavsiye ediyorum gerçekleri kaldıramayan bir sunucu
Burada kendilerinden bir yetkilinin olduğunu biliyorum böyle devam ederseniz B A T A C A K S I N I Z
Herkese iyi forumlar

Not: 3 Günde kastığım çarı bugün parayı basanlar saatler içinde kastılar aynen kardeşim oldschool p2w değil :D
herkes y.b. isimli kurucusuna sallamışta milasta onun gayet de iyiydi yani

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu Konuların Tartışılması Hala Komik Yıllardır Böyle Tr SErverlerinde Parayı Veren Düdüğü Çalar Mantığı

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bu Konuların Tartışılması Hala Komik Yıllardır Böyle Tr SErverlerinde Parayı Veren Düdüğü Çalar Mantığı
Arkadaşım ama siz şunu anlamıyorsunuz. Ben 2017'de 300TL rekl4m bütçesiyle server açtım, o zamana göre gayet iyiydi. Emek serverdi gerçekten sırf eğlenmek için açmıştım kazanç durumu felan yoktu nesne marketi açmadım. Çünkü ticari amaçlı açmamıştım oyunu. 150-200 online serverda bile kaç kişi şikayetçiydi biliyor musun? İnsanların zamanı yok çalışıyor vb. Buradaki öğrenci arkadaşlar sanıyor ki herkesin 20 saat pc başında geçirecek zamanı var. Ben 3 saat oyuna girip farmlayacaksam tabii ki site desteği ile farmlarım 100-200 TL bana koymaz ama işte öğrenci arkadaşlara çok geldiği için p2w duruma düşüyor bunun tr serverleri ile felan alakası yok. Gir bakalım global bir sunucuya dolar/euro üzerinden en küçük şeyi bile alabiliyor musun

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ya Şöyle Birşey Serverler Şahıslara Bağlı Olduğu İçin Bu Olayı Tamamen P2W e Sürüklüyor Mecburen Ama Bu Da Oyuncuların Cok Hosuna Gitmeyen Bir Şey

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ya Şöyle Birşey Serverler Şahıslara Bağlı Olduğu İçin Bu Olayı Tamamen P2W e Sürüklüyor Mecburen Ama Bu Da Oyuncuların Cok Hosuna Gitmeyen Bir Şey
Kankam şirketin açacak hali yok ya tabii ki şahıs açıp para kazanacak. Rekl4m için 30-40 bin tl para harcıyor insanlar bizlere o ortamı yaratabilmek için bi zahmet harcadığını bari kazansın

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
valla bir sefer girdim o işe töbe brdaha olmaz

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Kankam şirketin açacak hali yok ya tabii ki şahıs açıp para kazanacak. Rekl4m için 30-40 bin tl para harcıyor insanlar bizlere o ortamı yaratabilmek için bi zahmet harcadığını bari kazansın
Tabi hemen nesneyi açıpta bir günde herşeyi alıp oyunu bitirecek itemler eklemeyende kendine kurucuyum demesin zaten xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...