salatalık yemekmidir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bir tartışma başlatıyorum sizce salata yemekmidir :D

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Salata yemek değildir, ancak ton balığı vb ile karıştırırsan yemek olur. Kendi fikrimce doyurmaz bile. :)

Bilgisayar Teknisyeni
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yemek değildir o yemek olsa duramayız... sebzedir o sebze

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Salata, iştah açmak amacıyla sebzelerin genellikle pişirilmeden, taze bir şekilde bir araya getirilmesi ile yapılan yardımcı bir yemek olma özelliği taşıyor
Hadi Bana Eyvallah :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
herhangi bir şeyle etkileşim içine girdiği zaman yemek olur sanırım

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Salataların olmazsa olmazı, şifa kaynağı salatalık veya hıyar özellikle bahar mevsimi ile mutfaklara misafir olmaktadır. Köklü bir geçmişe sahip olan salatalık, Eski Yunan dönemlerinden itibaren tüketilmeye başlanmış bir besindir. Dünyanın hemen her yerinde oldukça eski tarihlerde mutfakta yerini almış olan salatalık aynı zamanda en sevilen meyveler arasında sayılmaktadır.

Seracılığın gelişmesiyle beraber yaz kış fark etmeksizin tüketilebilen meyve özelliklede sıcak yaz günlerinin serin geçmesine yardımcı olabilir. Bununla beraber özellikle diyet listelerinin vazgeçilmezi arasında kabul edilen salatalık, tok tutma ya da mideyi şişirme özelliğine sahiptir. Kalorisinin oldukça düşük olması bolca tüketilmesini mümkün kılmaktadır.

Ayrıca vücudun su ihtiyacını karşıladığı için salatalığın düzenli olarak yenmesinde herhangi bir sakınca da bulunmamaktadır. Vücuda pek çok faydası bulunan salatalığın cilt güzelliğinden mide sağlığına kadar her alanda etkili olduğu bilinmektedir. Bu nedenle organik olduğundan emin olduğunuz her salatalık çeşidini rahatlıkla tüketebilirsiniz.

Benim ekleyeceklerim bukadar. :)

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
salataya katılan nefis bir sebzedir .

✔ Verified User
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yemek karın doyurmak için hazırlanmış yiyeceğe denir, eğer yediğin hıyar karnını doyuruyorsa yemektir, doyurmuyorsa yemek değildir :D

✔ Verified User
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aynı zamanda 2 kilo salata kimisine göre yemek oluyorken kimisine göre olmaz. bu aynı şekilde 1 kilo salatada da geçerlidir. kişiden kişi değişmekle kalmayıp aynı zamanda gramajıyla bile değişkenlik gösterir. dogmatik bir olay :D

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Anlamadım Salata yemekmidir evet yemektir ağzımıza giriyo ve kayboluyu bu durumda yemek:mum:
Post automatically merged:

Salataların olmazsa olmazı, şifa kaynağı salatalık veya hıyar özellikle bahar mevsimi ile mutfaklara misafir olmaktadır. Köklü bir geçmişe sahip olan salatalık, Eski Yunan dönemlerinden itibaren tüketilmeye başlanmış bir besindir. Dünyanın hemen her yerinde oldukça eski tarihlerde mutfakta yerini almış olan salatalık aynı zamanda en sevilen meyveler arasında sayılmaktadır.

Seracılığın gelişmesiyle beraber yaz kış fark etmeksizin tüketilebilen meyve özelliklede sıcak yaz günlerinin serin geçmesine yardımcı olabilir. Bununla beraber özellikle diyet listelerinin vazgeçilmezi arasında kabul edilen salatalık, tok tutma ya da mideyi şişirme özelliğine sahiptir. Kalorisinin oldukça düşük olması bolca tüketilmesini mümkün kılmaktadır.

Ayrıca vücudun su ihtiyacını karşıladığı için salatalığın düzenli olarak yenmesinde herhangi bir sakınca da bulunmamaktadır. Vücuda pek çok faydası bulunan salatalığın cilt güzelliğinden mide sağlığına kadar her alanda etkili olduğu bilinmektedir. Bu nedenle organik olduğundan emin olduğunuz her salatalık çeşidini rahatlıkla tüketebilirsiniz.

Benim ekleyeceklerim bukadar. :)
Yani yemektir

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Hıyar gurubundaki salata mı yoksa içine domates marul biber felan eklenen salata mı ? Biz salata diyince genel de hıyarı anlıyoruz :D o yüzden yemektir çiğniyorsun en nihayetinde de mideye gidiyor. %90 ı su da olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...