Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Üzüldüm ama bi çözüm üretirler bence sizin içinbence ettirmemeliler ben iskenderunda okuyorum ve haziranda hava 29 30 derece oluyor okulumuzda klima yok ders işleyemiyoruz. iskenderun liman semti ve nem oranı çok
Bu tarz işlere çoğu yöneticinin ayırabiliceği zaman yok :/Üzüldüm ama bi çözüm üretirler bence sizin için
Yani bu senen bitti mi?dostum üniversiteyedeyim dönemi kapattık sen ona göre tahmin yap artık :F
Staj defterini hiç imzalatmadım bilesalgın daha çok sürer bu kadarla kalmaz ya
Bilgisayarlı MuhasebeNe bölumu okuyorsun ? Liseler yaza kadar uzatirlar bu donemin ne olacagi belli degil
Çekirge istilasından ses çıkmadı amaUzar kardesim cekirge istilasi felan uzayacak yani
Okullarin açılacağını sanmıyorum bu virus uzayacak gibi yaza bırakıcaklar galiba ilkokullar da var onlar için yazin çok kötü olurbence ettirmemeliler ben iskenderunda okuyorum ve haziranda hava 29 30 derece oluyor okulumuzda klima yok ders işleyemiyoruz. iskenderun liman semti ve nem oranı çok
Uzaması sıkıntı değil staj defterinde hiçbir işlem yapmadım. Birde gün gün her gün imzalatmam lazımdı baya sıkıntı olacakuzayabilir. ole gzukuyo. havalar ısınınca. vırusun ne olucagı bellı olcakmı azalcakmı. yoksa devammı. bklemedeyız
Allah sonumuzu hayr etsın. umarım senın işinide rast getırsın. işin zorUzaması sıkıntı değil staj defterinde hiçbir işlem yapmadım. Birde gün gün her gün imzalatmam lazımdı baya sıkıntı olacak
yazın devam edicek, uzaktan teorik dersler var sadeceYani bu senen bitti mi?
Umarım sorunsuz biter şu sene bi ya...Allah sonumuzu hayr etsın. umarım senın işinide rast getırsın. işin zor
Uzaktan eğitime tam geçilmedi geçilse bu tatilin mantığı olacakyazın devam edicek, uzaktan teorik dersler var sadece
Sıcak kesimlerde yaşayanlara üzüldüm şimdidenBu dönem böyle biticek uzucak dostum demedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?