Cin Padişahı
Süper Üye
Ne 5 saaati VPN kullansa girer 2 dakikada.IP ban kaldırman çin 5 saat felan uraşman lazım uzun iş
Merhaba, bana özelden paylaşabilir misiniz? Virüslü de olsa kabul ederim. Ayrıca Memory'deki spoofer zaten hwid değiştirici değil mi? Farkı ne?Memory'deki spoofer + köklü bir hwid değiştirici (Elimde bir tane var fakat virüslü burada paylaşamıyorum) + ip ve mac adreslerini değiştirip dener misin? Muhtemelen bu kadarına karşı koyamayacaktır.
özelden atar mısın link ? arkadaşlar alakasız yorumlar yapıyor pc donanım bilgilerini değiştirdim vpn falan kullandım spoofer kullandım diyorum adamlar hala spoofer dene diyor kafayı yiycem wqobrMemory'deki spoofer + köklü bir hwid değiştirici (Elimde bir tane var fakat virüslü burada paylaşamıyorum) + ip ve mac adreslerini değiştirip dener misin? Muhtemelen bu kadarına karşı koyamayacaktır.
özelden atar mısın link ? arkadaşlar alakasız yorumlar yapıyor pc donanım bilgilerini değiştirdim vpn falan kullandım spoofer kullandım diyorum adamlar hala spoofer dene diyor kafayı yiycem wqobr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?