Metin2 Hwid ban yedim mac addres ip degiştim olmadı format attım olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
arkadaşlar yardımcı olucak varmı ya metin2 hwid ban yedim format attım olmadı mac adres değiştim olmadı sanal makine oldu ama normal olarak girmek istiyorum yardımcı olabilecek varmı

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
hwid banın tek çözümü bence ip değişmek ip değiştiğin halde olmuyosada o hwid değildir bence

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hwid ban da kardeşim ben yeni ssd aldım yine olmadı anakarta mı atıyorlar anlamadım apex te yemıstım cozum olarak yeni pc aldım oyuuna girdim

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Metin 2 low knka.Hard diske ban atıyor.Oyunun kurulu olduğu c veya d nerdeyse onun serı numarasına ban atıyor.Ben sürekli açıyorum.Hard diskin seri numarasını değiştirmen yeterli.Arama motorunda arat değiştirmeyi bilmiyorsan.

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
hwid ban da kardeşim ben yeni ssd aldım yine olmadı anakarta mı atıyorlar anlamadım apex te yemıstım cozum olarak yeni pc aldım oyuuna girdim
hwid ban benim bildiğim ip üzerine atılan bi ban ip adresi değişince hesaba girip yapabilirsin diye biliyorum ben yanlış biliyosam uyarın kral

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yokya direk pc yee atıyor suan valorant da var apexte de oyle yasadığım için biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
hocam yeni harddisk taktım gene çözülmedi bir tek sanal makineden girebildim

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
No one suggested this, but try finding a HWID spoofer, it may work for Metin2. I can't link any, but there are plenty online. Also if it is a HWID+IP ban, most ISP's have dynamic IP so you can reset it by unplugging your modem for ~10 mins. Give it a try, let us know how it works.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Çok yanlış cevaplar almışsın. söyledikleri yanlış. eğer hwid ban yediysen ban yeme İHTİMALİ olan parçaların
Ramlar (wmic MEMORYCHIP get serialnumber yazarak idleri görebilirsin)
SSD & HDD'ler (wmic DISKDRIVE get serialnumber yazarak idlerini görebilirsin)
Anakart (wmic baseboard get serialnumber)

Mac adresin biosla ilgili şeyler vs vs.

Bilgisayarında tracer dosyaları olur çoğu anticheatte.

Anticheatten anticheate ban yiyen şeyler değişir ve bunların metin2'de nekadar iyi ciddi olduğunu bilemem.

Hwid spoofer öneririm.

IP BAN HWID BAN DEĞİLDİR, lütfen bunu farkedin. ip ban = ip ban, hwid ban = hardware id ban yani bilgisayar parçalarının idleri ban yer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...