vpn lede girio hotspotlada girio knk aynende bunu açmanın bi yolu yokmudur ticket açtım 2 3 sefer reddedildi hepip ban yemişsin vpn ile girmeyi dene kendi internetinle paylaşıp girmeyi dene ama zor bunların hepsi hocam![]()
bi yolunu buldun mu kral aynı mevzu bendede varda çözemedimvpn lede girio hotspotlada girio knk aynende bunu açmanın bi yolu yokmudur ticket açtım 2 3 sefer reddedildi hep![]()
2 3 arkadaşıma danışdım modem kutunu değiştir falan dediler sence mantıklı mıHocam ip ban yediyseniz bildiğim kadarıyla statik ipnize atıyorlar, müşteri hizmetlerini arayıp statik ipnizi değiştirilmesini talep edin yardımcı olurlar muhtemelen, sorun kesin çözülür diyemiyorum ama denemeye değer.
Bir etkisi olacağını sanmıyorum hocam2 3 arkadaşıma danışdım modem kutunu değiştir falan dediler sence mantıklı mı
hocam interneti fibere geçirirsem kalkar mı senceBir etkisi olacağını sanmıyorum hocam
fibere geçtim ben ban kalktı knk fibere geçemiyosanda telefonla pc kabloyla bağlan hotspot aç tel internetiylede girebiliyon oyunahocam interneti fibere geçirirsem kalkar mı sence