Bot olsa ne yazar ki boşver botu bence kas level 1-2 günde yaparsın bı muzık ac kulaklık tak kasıl ben oyle kasılıyorum hatta saltanatta gelir bile elde edıyorum 250 level hesap kasıp satıyorum oyunda 250 level paketi 7 k su yani oyunda 1 k su 1 tl oluyo 7 tl ye denk gelıyo ben onu 3-4 k ya satıyordum hesabı 3-4 k yıda paraya çeviriyordumAma bot olsa daha ıyı tabi :d
Ben çok sattım boyle çaktırmadan hesaplar ban yıyor ip ban yemıyorum itemci gibi birşey bu reklam gıbı olmasın ıtemcıyı bılıyorsundur belkı1k=1(TL) Gm sarı görüncede satarsın hadi iyi kasılmalar![]()
Ben çok sattım boyle çaktırmadan hesaplar ban yıyor ip ban yemıyorum itemci gibi birşey bu onay sistemi gıbı olmasın ıtemcıyı bılıyorsundur belkı
İtemci dışında ticaretin olmasın. Ufak çarlara verip sonradan hesaba geçir. Anadolu 90 LVL 3p zihinsel "BAN"
Kanka herkes öyle diyor. Ben 1 ay önce aldım 170-180 saat oynadım. Parası olana güzel derken, ben para yatırmayıp en elit itemleri olan adamlar gördüm. Ben daha 56 -57 levelim. Bir tek dediğim gibi para isteyen şey pet, ki tanesi 20-30 tl ye alınabiliyor. Oyunda zaten size aynı petten 2 tane veriyor. İndirimde 9,5 tl ye almıştım, acayip memnumum. İyi forumlar.(bende para yatırmadığım halde acayip zevk alıyorum.)Black oyunu parası olana güzel hacı