Samia metin2 Fatal error python library file not exist hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Samia metin2 oynuyordum önceden sonra bıraktım dedim yeniden başlicam full pack indirdim yükledim felan clint i başlatıyorum torrent doluyor herşey çok güzel neyse oyna diyorum aha bu hata çıkıyor saatlerce araştırıyorum bir türlü düzeltemedim yardım edebilecek birini arıyorum bu hatalardan anlayan pro birisini ayriyeten bu hatanın lib adlı klasörden oldugunu biliyorum samiamt2 nin içine atıyorum lib klasörünü patch başlatıyorum yani torrenti , torrent otomatikman lib klasörünü siliyor napacagımı bilmiyorum yardım edin

Ekli dosyalar

• helpme.png
    helpme.png
    451.1 KB · Görüntüleme: 98
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
abi heryere baktım google da site bitti artık :D çözümünü bir türlü bulamadım yapamadım
Post automatically merged:

üstüne birde polanya merkezli sunucumuza ticket attım cevap bekliyorum

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Oyunu silip metin2 siz full pack olarak ya da loaderi vardı diye biliyorum kur. Olmaz ise temiz mt2 içerisine full pack yükle. Ancak oyundaki Türk sayısı çok büyük oranla azaldı, Türk gmyi banladılar. Başlamanı çok tavsiye etmemde yinede canın sıkıldıkça girip oynarsın, 120 ya da 140 lv şamanım kasılmalık ya da wslik itemleri soyulmuştu hatırlamıyorum tekrar dizmekle uğraşmayıp bıraktım, 120 den sonra oyun başlıyor 90 dan 100 e geçmek gerçekten can sıkıcı.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Oyunu silip metin2 siz full pack olarak ya da loaderi vardı diye biliyorum kur. Olmaz ise temiz mt2 içerisine full pack yükle. Ancak oyundaki Türk sayısı çok büyük oranla azaldı, Türk gmyi banladılar. Başlamanı çok tavsiye etmemde yinede canın sıkıldıkça girip oynarsın, 120 ya da 140 lv şamanım kasılmalık ya da wslik itemleri soyulmuştu hatırlamıyorum tekrar dizmekle uğraşmayıp bıraktım, 120 den sonra oyun başlıyor 90 dan 100 e geçmek gerçekten can sıkıcı.
başlamakmı :D yok zaten hesabım var 141 level savaşçı baya iyi dizmiştim dönüşümler felan fenaydı yani şimdi bi hevesle tekrar oynamak istiyorum ama olmuyor bu arada türk gm banlanmadı yönetim kararıyla ayrıldı

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
başlamakmı :D yok zaten hesabım var 141 level savaşçı baya iyi dizmiştim dönüşümler felan fenaydı yani şimdi bi hevesle tekrar oynamak istiyorum ama olmuyor bu arada türk gm banlanmadı yönetim kararıyla ayrıldı

Herneyse, oyundaki Türklerin sayısı aşırı derecede azaldı, bir kaç tane var yok. Benim 120 ye ya da 140 a wslik full dönüşümdü ancak oynamıyorum, bıraktım çar soyulmuştu sanırım yinede başlama hevesim yok.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
şu internet hızıyla bu indirilirmi yaw ulan samia :D oynicam lan seni inat ettim girecem o sunucuya

Ekli dosyalar

• şu.png
    şu.png
    11.6 KB · Görüntüleme: 79
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
50 dakka sonra bide üstüne client :D ordanda 30 dakka beklersek tmm ya 1 buçuk saate oyundayım inşallah

Herneyse, oyundaki Türklerin sayısı aşırı derecede azaldı, bir kaç tane var yok. Benim 120 ye ya da 140 a wslik full dönüşümdü ancak oynamıyorum, bıraktım çar soyulmuştu sanırım yinede başlama hevesim yok.
250 mi ne 250 si :D 210 o

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
50 dakka sonra bide üstüne client :D ordanda 30 dakka beklersek tmm ya 1 buçuk saate oyundayım inşallah

Yarın öğretmen geldiğinde kağıdına ders notu yerine efsun notlarını yazarsın öyleyse

250 mi ne 250 si :D 210 o

Bilmiyorum, 210 olabilir. Ancak oyundaki dönüşümlerde 180 den 210 a atlıcakken yanma ihtimali varmış, çalış çabala emek sarfet, ardından tak diye tüm emeğin parçalansın, saçma olmuş saltanat gibi 110 dan sonra hiç yanmama güzel olabilirdi.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
yukarıda yazdıgımı okumadınmı ozaman normal

kardeş benim konuma geliyorsan sorunumla ilgili bi fikir yada çözüm sahibiysen yardım et bunlara sahip degilsen hiç yorulma bile boş boş konuşmada

boş mesaj kasacaklar dahil yardım etmicekler konuma girmesinler istemiyorum bu zihniyete sahip insanları kendi konumda
Konuda googlede aradım bulamadım yazısını göremiyorum?:cryangry::rem:

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
abi heryere baktım google da site bitti artık :D çözümünü bir türlü bulamadım yapamadım

üstüne birde polanya merkezli sunucumuza ticket attım cevap bekliyorum
sen şimdi şunu görmüyormusun

göremiyosan gözlük verelim kardeşş

AyberkRs hocam bak en baştada yazdıgım gibi client in kendisi attıgım lib klasörünü siliyor dosyadan yüklüyor libsiz yüklüyor yani güncelleme yaptıgı halde lib yok klasörde çıldırıcam ya onca oyuncu nasıl oynuyor ozaman diye düşündürmüyorda degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...