Samiranın abartıldığı kadar güçlü olmaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar çok hype'lanan yeni karakter Samira aslında o kadar güçlü değil. Pasifsiz hiçbir işe yaramayan yetenekleri ile gerçekten koridoru geçirmekte zorlanıyorsunuz. Güç bela S harfine gelince ultinin kata ultisinin sadece 100 Hareket hızılı hali. Yani Samiranın karşısına mobil bir karakter gelse yerden yere vurur. Karakteri PBE'de deneme şansım oldu. Q yeteneği düz vuruşunuzun 15 daha fazla vuran hali. W yeteneği Yasuo W'sü kadar yeterli değil açıkçası çünkü 1 saniye açıyor ve zamanlamayı tutturmak çok zor. Genelde zaten hasar için kullanıyor oyuncular. E yeteneği Qiyana E'sinin sadece minyonlara atlayan ve kill alınca bekleme süresi sıfırlanan hali. R'side zaten Kata ultisi. Uzun sözün kısası düşük elolarda bilen kişiler taşır yüksek elo ve profesyonel arena'da görmeyiz Samirayı.

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
1 tf de 5 ulti atabilen ve can çekebilen bir karakter saçma değil mi diyosun gerçekten

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kankam anlıyorum öyle düşünüyorsun fakat daha gelmedi emin ol çoğu şampiyonu şu an yerden yere vuracaktır her zamanki gibi.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Kanka ilk çıkan hero her zaman güçlüdür. Sonraki yamada anca dengelerler normal yani

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka ilk çıkan hero her zaman güçlüdür. Sonraki yamada anca dengelerler normal yani
Yone aşırı bozuk bir şampiyon kiti çok güçlü çok işlevsel yani o karakteri dengeleseler bi işe yaramaz fakat Samiranın ultisini dengeleseler karakter silinir tek olayı ultisi sana öyle diyim ben

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
çok kolay pasif dolduruyosun karakter ile ve 3 saniye bekleme süresine sahip ve sadece başlığı okuduğumu nereden çıkardın
kardeşim bir tfde 5 kere falan basamıyosun w'nün 15 saniye cooldownı var e nin 10 saniye cooldownı var pasifi doldurmak için e düz w düz q düz yapman lazım tüm yeteneklerin cdye girse 5 kere nasıl basacak + ultisinin bekleme süresinin bi anlamı yok isteseler 0 yazarlar oraya pasifsiz çalışmıyor ultisi?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aphelios,qiyana bende öyle düşünüyordum zamanla farkedeceksin güçlü olduğunu ki ben güçlü diye düşünüyorum ustalaşınca

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aphelios,qiyana bende öyle düşünüyordum zamanla farkedeceksin güçlü olduğunu ki ben güçlü diye düşünüyorum ustalaşınca
qiyana güçlü değil sadece suikastçı + apheliosu ben pbedeyken aşırı güçlü buluyordum kite yeteneği var alan hasarı var uzaktan güvenli yerden vuruyorsun can çalma silahı var + çakram taretinin saldırı gücü oranı aşırı fazla ve uzaktan vuran silahla çalışıyor yani aphelios lolün en op şampiyonlarındandır ve samirayla karşılaştırılamaz

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Öle diyorsunda bide bunun scriptli halini düşünüyormusun ateş ateş :D

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
olabilir hızlı yaparsa comboyu op olabilir ama insan eliyle alışmak için baya bir trainlemek gerek
zoe nin ilk çıktığındada zor deniliyordu sylassda pasiflerden ötürü oynayanlar alıştı ilk defa böle bir hero gördümüz için aslında zor gibi geliyorda 1-2 gün sürekli oyna çocuk oyuncağı gelir emin ol w yeteneğini boş skıll olarak görmüşünde tfde w sayesinde penta bile atabilirsin rahatlıkla zamanında basarsan ultiyi saymıyorum bile :)

CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Skill seti çok güçlü Q Cooldown düşük W kocaman bir yuvarlak bir alanda skillshotları engeleyn bir özellik E Atılma Ulti Cooldown 3 sn ve pasif bir tfde hemen S oluyor skill seti çok güçlü çok sıkıntılı o yüzden

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
e skili bildiğim kadarıyla sadece minyonlara değil düşmanlara ve dost şampiyonlarada atılıyor

2 fırt cekenin nesi El Chapo
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum bilmiyorum ama kastığın buildlere göre heroyu güçlendirmek senin elinde sonuçta araya giren bir karakterden söz ediyoruz hortlak alırsan rünlerden e ile atlayıp fight bile başlata bilirsin ama hortlak almazsan kırılgan bir karakter 1v1 lerde güçlü olabilir sadece mobil karakterlerden söz etmişsin e+q yapan bir yasuo bile kolayca kesebilir o heroyu bana kalırsada güçsüz. oynanış açısından hiç bakmadım fakat genel anlamda bakıldığında evet güçsüz

Re I
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
riotun çıkardığı yeni herolar eski herolara göre kat ve kat güçlü malesef o yüzden sonradan nerfleniyor ya

Üye
5 HİZMET YILI
bende sana katılıyorum özellikle adc rolünde oynanırken laneing aşamasında zorlanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...