Sadece başlığı okuma kardeşim + 1 TFde 5 ulti attığı falan yok ultiden sonra pasif sıfırlanıyor.1 tf de 5 ulti atabilen ve can çekebilen bir karakter saçma değil mi diyosun gerçekten
Yone aşırı bozuk bir şampiyon kiti çok güçlü çok işlevsel yani o karakteri dengeleseler bi işe yaramaz fakat Samiranın ultisini dengeleseler karakter silinir tek olayı ultisi sana öyle diyim benKanka ilk çıkan hero her zaman güçlüdür. Sonraki yamada anca dengelerler normal yani
çok kolay pasif dolduruyosun karakter ile ve 3 saniye bekleme süresine sahip ve sadece başlığı okuduğumu nereden çıkardınSadece başlığı okuma kardeşim + 1 TFde 5 ulti attığı falan yok ultiden sonra pasif sıfırlanıyor.
kardeşim bir tfde 5 kere falan basamıyosun w'nün 15 saniye cooldownı var e nin 10 saniye cooldownı var pasifi doldurmak için e düz w düz q düz yapman lazım tüm yeteneklerin cdye girse 5 kere nasıl basacak + ultisinin bekleme süresinin bi anlamı yok isteseler 0 yazarlar oraya pasifsiz çalışmıyor ultisi?çok kolay pasif dolduruyosun karakter ile ve 3 saniye bekleme süresine sahip ve sadece başlığı okuduğumu nereden çıkardın
qiyana güçlü değil sadece suikastçı + apheliosu ben pbedeyken aşırı güçlü buluyordum kite yeteneği var alan hasarı var uzaktan güvenli yerden vuruyorsun can çalma silahı var + çakram taretinin saldırı gücü oranı aşırı fazla ve uzaktan vuran silahla çalışıyor yani aphelios lolün en op şampiyonlarındandır ve samirayla karşılaştırılamazaphelios,qiyana bende öyle düşünüyordum zamanla farkedeceksin güçlü olduğunu ki ben güçlü diye düşünüyorum ustalaşınca
olabilir hızlı yaparsa comboyu op olabilir ama insan eliyle alışmak için baya bir trainlemek gerekÖle diyorsunda bide bunun scriptli halini düşünüyormusun ateş ateş
zoe nin ilk çıktığındada zor deniliyordu sylassda pasiflerden ötürü oynayanlar alıştı ilk defa böle bir hero gördümüz için aslında zor gibi geliyorda 1-2 gün sürekli oyna çocuk oyuncağı gelir emin ol w yeteneğini boş skıll olarak görmüşünde tfde w sayesinde penta bile atabilirsin rahatlıkla zamanında basarsan ultiyi saymıyorum bileolabilir hızlı yaparsa comboyu op olabilir ama insan eliyle alışmak için baya bir trainlemek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?