Bilinmiyor
Efsane Üye
Selamun Aleyküm MemoryHackers'in değerleri üyeleri sizlere gta samp s0beit mod v3'le tanıştırıyorum daha önce v7 sürümü vardı fakat samp yeni sistem ile birlikte anti ban sistemi getirildi ve v7 sürümü direk algılanıyor daha oyuna bile giremeden banlıyordu v3 sürümü'de aslında yeni değil v7'den 1-2 ay sonra çıkmış bi s0beit yani ikisi'de en aşağıya 1 yıllık hileler fakat test sonun'da bütün hile özelliklerinin güvenli serverlerde bile çalıştığını gördüm forum'da s0beit isteyen bir çok kişi yararlanabilir güzel çalışan s0beit bulunca bnde tekrardan samp ailesine döndüm....
Arkadaşlar MOD S0BEİT HİLE ÖZELLİKLERİ İSTEYEN OLMAZ İNŞ ZATEN BİLEN BİLİR S0BEİT'LERDE ONLARCA ÖZELLİK VAR 100'ü aşkın kullanmak size kalmış iyi oyunlar...
DİREKT OLARAK VİDEO LİNK'İ VERİYORUM AÇIKLAMA KISMINDA İNDİRME LİNKLERİNİ BULABİLİRSİNİZ....
Arkadaşlar MOD S0BEİT HİLE ÖZELLİKLERİ İSTEYEN OLMAZ İNŞ ZATEN BİLEN BİLİR S0BEİT'LERDE ONLARCA ÖZELLİK VAR 100'ü aşkın kullanmak size kalmış iyi oyunlar...
DİREKT OLARAK VİDEO LİNK'İ VERİYORUM AÇIKLAMA KISMINDA İNDİRME LİNKLERİNİ BULABİLİRSİNİZ....
Moderatörün son düzenlenenleri: