şampiyon/ayar önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
sanıyorum ki bu konu daha önceleri tartışılmıştır bende okudum ama güncel başlık açmak istedim
malum ilk banımı 4günde yediğimden biraz akıllanmak istiyorum

evade i sonda kullanıp zoom hack ile bütün mapi görerek twisted fate adc oynuyordum ve gerçekten inanılmaz oluyor :D
sizin önerileriniz zevkleriniz nelerdir

insanlara belli etmemle lole belli etmenin arasında pek bir bağ olduğunu düşünmüyorum ama yinede sizin tecrübeniz var ise "atıyorum şu bu ayar kapalı 3haftadır banlanmadım" şeklinde lütfen paylaşın

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
aphelios 500 ıq isteyen bır karakter silahları düzgün kullanabılırsen ve sağlam supporta sağlamsan güzel oyun taşırsın sılah komboları bayağı guzel

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bana kalırsa dostum evade i lanelerde oynarken değil sadece takım savaşlarında aç hiç bir şeyin belli olacagını sanmıyorum ya da jungle oynarken sürekli açık kalabilir laneler göz önünde oldugu için karşı adamlar tarafından anlaşılması kolay olur diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ezreal jinx gibi karakterlerde baseult özelliğini açma çok belli oluyor.Hele ard arda yaparsan 1 maçta.

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ben evade'i son ayarda kullanıyorum baya da belli oluyor millet şüpheleniyor hatta yaklaşık 1.5-2 haftadır ban yemedim ama.
Şampiyona gelirsek jungle diana/graves, top lucian/graves/vayne/sylas, mid syndra/sylas tavsiye edebilirim.

Hayallerde yaşanabilseydi güzeldi
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
2 haftadır banlanmadım cok belli etcek karakterlerle oynama xerath gibi

Work SMART
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
im using cass and ezreal and vayne sir no ban for now about two weeks of playing

Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Lucian gibi karakterle girerse bi sıkınti yasamazsin

Grafiker Tagı Alacağız İnş
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Oynarken en çok zevk aldığım herolardan biri Syndra diğeri ise Vayne
Bunlarda evade hariç skiller belli etmiyor, Ben orjinal ayarlarda oynuyorum 4 hafta oldu hesabı açalı ve çok güzel gidiyor.
Ben çok iyi bir oyuncu olmadığım için çok hata yapıp ölüyorum sanırım bu da adamlara benim hile olduğumu pek çaktırmıyor :)
Oynadığın hero ve karşında ki adamın sana bakışına bağlı ban %50 si Kalan %50 ise sisteme bağlı

Önereceğim herolar Lucian / Cassiopedia / Syndra / Vayne / Caitln (Çok belli ettiğini söylüyorlar bilgin olsun) / Brand ( Efsane oluyor dene derim ) :)

İyi forumlar...

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Combo tuşu dışındaki çoğu ayar kapalı bende yani sadece adc oynarken tflerde kite için kullanıyorum, belli olmuyor öyle.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sanıyorum ki bu konu daha önceleri tartışılmıştır bende okudum ama güncel başlık açmak istedim
malum ilk banımı 4günde yediğimden biraz akıllanmak istiyorum

evade i sonda kullanıp zoom hack ile bütün mapi görerek twisted fate adc oynuyordum ve gerçekten inanılmaz oluyor :D
sizin önerileriniz zevkleriniz nelerdir

insanlara belli etmemle lole belli etmenin arasında pek bir bağ olduğunu düşünmüyorum ama yinede sizin tecrübeniz var ise "atıyorum şu bu ayar kapalı 3haftadır banlanmadım" şeklinde lütfen paylaşın
Legit lucian urf oynuyorum tavsiyemdir

Üye
6 HİZMET YILI
lucian da belli etmeme olasılığı çok yüksek tavsiye ederim

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
lel
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Nidalee oynuyorsan ben beğendim Güzel kombo yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...