Samsung A20 mi, Samsung A9 mu tercih edilmeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Developer
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
A20
Post automatically merged:

Daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bence ksinlikle a20 kullanmalısın gene de youtubdan falan araştır derim

Tımarhaneden kaçtı diyorlar doğru diyorlar
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
A20 akar ya güzel telefon gönlünden yana olan hem doğru hem güzel :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
a9 işlemci kamera görüntü olarak perfonmansı daha yüksek fakat ellerin radyosyanda eriyebilir /:
a20 daha yeni fakat işlemci kamera olarak daha düşük haberin olsun radyasyon değeri işlemci gücünden kaynaklayıor sanırım biri 0.3 ken diğeri 0.2 falan a20 diyenler yeni çıkınca iyi olmuyor haberiniz olsun (sanırım biri fiyat perfonmas diğeri ise normal çıkan bir telefon)

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ne yaparsan yap, A20 alma kardeşim. şuanda hala taksidini ödediğim A20 çekmecemde duruyor. Neden ? ilk düşmede(aldıktan 1 ay sonra) ekranı kırıldı ve garanti bunu karşılayamayacağını, sadece yazılımsal hataları giderebileceklerini söyledi. Ben de yazılımsal ne gibi bi hatada yardımcı olabileceklerini sordum sonuçta yazılımı samsung gönderiyor ne yapacaklar ? Sözün özü toparlayacak olursam bir daha samsung almam. Adamlar ürününün arkasında durmuyor. Ha yinede alacağım dersen tamam performansı gayet iyiydi görünüşü çok yenlikçiydi o fiyatta bi telefona. 1650 tlye geçen senenin ekiminde almıştım. Şuanda açılmamış kutular bazı sitelerde 2800 3000tl gibi komik fiyatlara satılıyor. satın alınmaması gereken bi ürün zannımca. 3000tl verip 1 2 yıl kullanacağın bi A20 alacağına 1500tl daha ekle yıllarca(yeni bir iphone en az 3-4 sene götürür) kullanacağın bi iphone se 2020 al bence. Yinede karar senin tabikii. İyi forumlar ve bayramınız kutlu olsun :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...