dokunmatikte sıkıntı vardırMerhaba arkadaşlar, İlk öncelikle telefonum Samsung A31 ve şöyle bir sorunla karşılaşıyorum:
Herhangi bir oyuna girdiğimde 2. tıklayışımı algılamıyor. Wild Rift oynarken Ahri ile yürürken ultiye basmak istiyorum fakat yürüme analogundan elimi çekmem gerekiyor, çok sinir bozucu. Yetkili servisi aradım ve yüklediğim bir uygulamadan ötürü olduğunu söylüyor fakat telefonumda 3. parti yazılım veya truva atı gibi zararlı bir uygulama yok.
Uygulamalarım: Tiktok, Wild Rift, Spotify ve şunu da eklemek isterim, telefon 3 aylık.
saolun hocam bilgilendirdiğiniz içinMerhaba,
Öncelikle yaşadığın durumdan dolayı üzgün olduğumu belirtir, mahcubiyetinin bir an önce giderilmesini temenni ederim.
Bu durum tüm Galaxy kullanıcıları için mevcut.
Yazılımsal ve Donanımsal bazı durumlardan dolayı Samsung'un yaklaşık olarak upt9'dan bu yana gideremediği ve %100 çözüm bulamadığı bir gerçek.
Daha önce de birçok kullanıcının mağdur olduğu bu aktif hatanın tam olarak sebebini açıklamamakla beraber, kullanıcılara yeterli bir oyun performansı tanımıyor.
PUBG ya da birçok double touch gerektiren oyunları oynayamayan kullanıcılar için Samsung'un upt10'da yeni gelen 11 versiyonu ile sorunun çözüleceğini belirtmesi ve hala kesin bir hüküm sürmediği ortada.
Telefon alırken bu gibi yazılımsal ve donanımsal hataların varlığını araştırarak alternatif ürünler bakmak çok daha verimli olacaktır.
Tekrar yaşadığın sorunla alakalı üzüntümü belirtiyorum ancak bunun ne yazık ki şu an için Samsung tarafında bir çözümü bulunmuyor.
İyi forumlar dilerim.
hocam götürdüm dediğim gibi uygulama yüzünden böyle oluyor diyor ama telefon daha bebek gibien iyisi sen garantiye yolla en doğrusunu onlar söyler zaten kulaktan dolma şeylerle iş yapma daha 3 aylık telefon diyorsun
hocam telefonu baya araştırdım oyun modu gibi birşey varmış eve gidince deneyeceğim detaylı bilgileri aktarırımdüzeltebildin mi? görme engellilere göre ayarlanmış bir özellik vardı onu aktifleştirmiş olabilirsin.
garantiye götürdümgarantiye götür direk telefonculara götürme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?