Samsung A31 ikinci tıklayışı algılamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, İlk öncelikle telefonum Samsung A31 ve şöyle bir sorunla karşılaşıyorum:
Herhangi bir oyuna girdiğimde 2. tıklayışımı algılamıyor. Wild Rift oynarken Ahri ile yürürken ultiye basmak istiyorum fakat yürüme analogundan elimi çekmem gerekiyor, çok sinir bozucu. Yetkili servisi aradım ve yüklediğim bir uygulamadan ötürü olduğunu söylüyor fakat telefonumda 3. parti yazılım veya truva atı gibi zararlı bir uygulama yok.

Uygulamalarım: Tiktok, Wild Rift, Spotify ve şunu da eklemek isterim, telefon 3 aylık.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Öncelikle yaşadığın durumdan dolayı üzgün olduğumu belirtir, mahcubiyetinin bir an önce giderilmesini temenni ederim.

Bu durum tüm Galaxy kullanıcıları için mevcut.
Yazılımsal ve Donanımsal bazı durumlardan dolayı Samsung'un yaklaşık olarak upt9'dan bu yana gideremediği ve %100 çözüm bulamadığı bir gerçek.
Daha önce de birçok kullanıcının mağdur olduğu bu aktif hatanın tam olarak sebebini açıklamamakla beraber, kullanıcılara yeterli bir oyun performansı tanımıyor.
PUBG ya da birçok double touch gerektiren oyunları oynayamayan kullanıcılar için Samsung'un upt10'da yeni gelen 11 versiyonu ile sorunun çözüleceğini belirtmesi ve hala kesin bir hüküm sürmediği ortada.

Telefon alırken bu gibi yazılımsal ve donanımsal hataların varlığını araştırarak alternatif ürünler bakmak çok daha verimli olacaktır.

Tekrar yaşadığın sorunla alakalı üzüntümü belirtiyorum ancak bunun ne yazık ki şu an için Samsung tarafında bir çözümü bulunmuyor.

İyi forumlar dilerim.

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
dokunmatikte sıkıntı var garantiye götür

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, İlk öncelikle telefonum Samsung A31 ve şöyle bir sorunla karşılaşıyorum:
Herhangi bir oyuna girdiğimde 2. tıklayışımı algılamıyor. Wild Rift oynarken Ahri ile yürürken ultiye basmak istiyorum fakat yürüme analogundan elimi çekmem gerekiyor, çok sinir bozucu. Yetkili servisi aradım ve yüklediğim bir uygulamadan ötürü olduğunu söylüyor fakat telefonumda 3. parti yazılım veya truva atı gibi zararlı bir uygulama yok.

Uygulamalarım: Tiktok, Wild Rift, Spotify ve şunu da eklemek isterim, telefon 3 aylık.
dokunmatikte sıkıntı vardır

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
düzeltebildin mi? görme engellilere göre ayarlanmış bir özellik vardı onu aktifleştirmiş olabilirsin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
knkm ekranın parmağını algılamıyo olabilir sen en iyisi bir yetkili servise götür

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Garantiye Yolla 3 aylık diyorsun sanırsam bu birçok galaxy cihazda öyle :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
knk bir çok samsung ta olan bir sorun bu mesela annemin telefonunda olmuştugarantiyer gönderdiler ücret almadan düzelttilker

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
şu anda samsung telefonlarının cogunda maalesf bu sorun var

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Telefon yeniymiş diğer arkadaşların da söylediği gibi garantiye götür telefona bir şey olursa en azından söz sahibi olabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sempre tive esses tipos de problemas com a Samsung

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba,

Öncelikle yaşadığın durumdan dolayı üzgün olduğumu belirtir, mahcubiyetinin bir an önce giderilmesini temenni ederim.

Bu durum tüm Galaxy kullanıcıları için mevcut.
Yazılımsal ve Donanımsal bazı durumlardan dolayı Samsung'un yaklaşık olarak upt9'dan bu yana gideremediği ve %100 çözüm bulamadığı bir gerçek.
Daha önce de birçok kullanıcının mağdur olduğu bu aktif hatanın tam olarak sebebini açıklamamakla beraber, kullanıcılara yeterli bir oyun performansı tanımıyor.
PUBG ya da birçok double touch gerektiren oyunları oynayamayan kullanıcılar için Samsung'un upt10'da yeni gelen 11 versiyonu ile sorunun çözüleceğini belirtmesi ve hala kesin bir hüküm sürmediği ortada.

Telefon alırken bu gibi yazılımsal ve donanımsal hataların varlığını araştırarak alternatif ürünler bakmak çok daha verimli olacaktır.

Tekrar yaşadığın sorunla alakalı üzüntümü belirtiyorum ancak bunun ne yazık ki şu an için Samsung tarafında bir çözümü bulunmuyor.

İyi forumlar dilerim.
saolun hocam bilgilendirdiğiniz için
Post automatically merged:

en iyisi sen garantiye yolla en doğrusunu onlar söyler zaten kulaktan dolma şeylerle iş yapma daha 3 aylık telefon diyorsun
hocam götürdüm dediğim gibi uygulama yüzünden böyle oluyor diyor ama telefon daha bebek gibi
Post automatically merged:

düzeltebildin mi? görme engellilere göre ayarlanmış bir özellik vardı onu aktifleştirmiş olabilirsin.
hocam telefonu baya araştırdım oyun modu gibi birşey varmış eve gidince deneyeceğim detaylı bilgileri aktarırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...