2 telefonunda özellikleri birbirine yakın. Tabii ki her ikisininde artıları ve eksileri var. Şahsen merak ettiğim şu A52 nin 3 tane android güncellemesi alacığını öğrendim, Note 10 pro kaç güncelleme alıcak acaba? Şu an benim için tercih sebebi açıkçası.
Dostum seçim sana kalmış ancak ben Samsung almanı öneririm, hem ram'i 2 gb daha fazla hemde arayüz, kullanım açısından samsungu daha başarılı buluyorum. garanti konusunda da samsung Türkiye'nin xiaomi servis ekibine göre çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Telefon seçimi önemli her şeyi göz önünde bulundurarak almalısın, düşüncelerim böyle..
İyi forumlar..
Dostum seçim sana kalmış ancak ben Samsung almanı öneririm, hem ram'i 2 gb daha fazla hemde arayüz, kullanım açısından samsungu daha başarılı buluyorum. garanti konusunda da samsung Türkiye'nin xiaomi servis ekibine göre çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Telefon seçimi önemli her şeyi göz önünde bulundurarak almalısın, düşüncelerim böyle..
İyi forumlar..
Bence Samsung daha iyi ve ayrıca hangi telefonu kullanmaya alışkansan onda kal değişim süreci çok sıkııntılı oluyor bende ayrıca 2 gb ram daha fazla ve rahat bir kullanımı var.
samsung senelerdir var ve bilgisi de buna göre çok olmalı diye tahmin ediyorum fakat redmi de son zamanlarda çok popüler seçim sana kalmış ama yanii öneri olarak samsung