Samsung Galaxy A73 5G vs Xiaomi Note 11 Pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Samsung Galaxy A73 5G ve Xiaomi Note 11 Pro, hangisini tercih etmeliyim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Xiaomi Note 11 Pro kullanıyorum ve memnunumda kamera yönünden iyi biraz çözürlüğü daha katiletli yapsalar daha iyidi hem ucuz hemde kullanışlı bir telefon ram 8+3 çekirdeğide iyi işlemci filan yani alınıcak bir telefon ama yinede senbilirsin

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bence xiaomi almalısın samsung sadece tercih meselesi xiaomi yeniliğe açık bir telefon ürünleri var ve baya iyi sağlam telefonlar yazılımından tut işlemcisine kadar güzel telefon ama samsun öyle değil Herşeyi aynı standart şeyler kullanıyor yeniliğe hiç açık değil çok sayıda telefon çıkartıp duruyor

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bence xiaomi almalısın samsung sadece tercih meselesi xiaomi yeniliğe açık bir telefon ürünleri var ve baya iyi sağlam telefonlar yazılımından tut işlemcisine kadar güzel telefon ama samsun öyle değil Herşeyi aynı standart şeyler kullanıyor yeniliğe hiç açık değil çok sayıda telefon çıkartıp duruyor
Önerin için teşekkür ederim :)

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Aralarından seçim yapacak olsam Xiaomi seçerim ama IPhone kullandığım için o paraları bu iki telefona vermem. 3-5 daha koyarım üstüne sıfır 11 çekerim.

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Senin yerinde olsam Snapdragon'lu S20 FE alırdım. S20 FE bu cihazlardan kalite olarak daha iyi.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
aga bence samsung kullanılmaz xiaomi daha iyi performans vs. olarak

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
xiaomi bence reis daha kaliteli olduğun düşünüyorum samsung a serileri birazcık zort gibi

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Xiaomi serisi kesinlikle şaşırtmaz herzaman fiyat performans ürünüdür

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Xiaomi den şaşma fiyat performans ürünü hakkının veriyor

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Samsung a73 de samsungun kendi işlemcisi yok snapdragon islemci olduğundan daha verimli çalışıyor
Yerinde olsam samsung önerim olur

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bana kalsa Samsung Galaxy A73 5G almanı tavsiye ederim nedenlerini aşağıya yazıyorum:

Kamera: samsung galaxy a73 5g 64 mp dörtlü arka kamera ve 32 mp ön kamera ile oldukça güçlü bir kamera sistemi sunuyor aynı zamanda çeşitli kamera özellikleri filtreler ve modlar da sunuyor

Batarya ömrü: samsung galaxy a73 5g 5.000 mAh bataryası sayesinde uzun bir batarya ömrü sunuyor ayrıca hızlı şarj ve ters şarj özellikleri de bulunuyor

Ekran: samsung galaxy a73 5g 6.7 inç büyük bir super amoled ekran sunuyor bu ekran full hd+ çözünürlük 120hz yenileme hızı ve hdr desteği ile oldukça güçlü bir görüntüleme deneyimi sunuyor

Bellek: samsung galaxy a73 5g 6 gb veya 8 gb ram ve 128 gb dahili depolama sunuyor ayrıca microSD kart yuvası sayesinde depolama alanını genişletebilirsin

Marka desteği: samsung teknoloji endüstrisinde güçlü bir markadır ve geniş bir kullanıcı tabanına sahiptir bu nedenle samsung galaxy a73 5g için marka desteği ve servis olanakları daha fazla olabilir

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Xiaomi Note 11 Pro kullanıyorum ve memnunumda kamera yönünden iyi biraz çözürlüğü daha katiletli yapsalar daha iyidi hem ucuz hemde kullanışlı bir telefon ram 8+3 çekirdeğide iyi işlemci filan yani alınıcak bir telefon ama yinede senbilirsin
Aynı şekilde bende note 11 pro kullanıyorum ve eklemek istediğim bir kaç şey var Kamera da fotoğraf performansı güzel ama video performansı aşırı kötü en fazla 1080p 30fps çekiyor ve görüntü sabitleme özelliği yok.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çok haklısın bende note 11 pro kullanıyorum. zam gelmiş olması lazım bence bulabilirsen 4.5kya kaçak al ben öyle yaptım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...