pil açısından s20FE ile bir farkı yok aslında çünkü a73 ün 0.2'' daha büyük ekranı var ve işlemci performans testlerinde a73 antutu da 200, geekbanch single da 400, geekbacnh multi de ise 500 puan civarı geride kalıyor yani bunun anlamı işlemcisi daha düşük performans ile daha fazla pil tüketimi gerçekleştiriyor bu nedenle s2FE ile olan 500mah batarya farkı çok önemli değilİyi diyorsun dostum onlarıda düşünmedim değil fakat pil açısından bana göre değil
Alınır tam bir f/p telefonu ben kullanıyorum muazzamMerhabalar dostlar, telefonu değiştirmeye karar verdim ve Samsung A73 almayı planlıyorum. Sizce Samsung A73 performans ve kamera gibi özellikleri açısından nasıldır ya da bu telefonun fiyat bandında eş değer bir telefon öneriniz varsa onlara da açığım. Samsung A73 kullanan varsa inceleme yorumu alabilir miyim? Başka telefon eleştirileri de olur.
samsung alma bro cok dandik telefonlari yaaga benim önerim samsung alma a serilerinde ısınma sorunu çokça görünen şeylerden biri benim a30 um vardı çok seri ısınıyordu ve bu ısınmadan kaynaklı işlemcisi bile yandı sen düşün derim.
Başka bir marka öneride bulunmamı istersen xiaomi ve ya Iphone derim
Daha önce Samsung kullanmamışsın demek ki yıllarca samsung da kullandım hicbir sıkıntı görmedim android olarak ilerleyen yıllarda sıkıntı oluyor ama genel anlamda samsung telefonlar donanımsal olarak yine en başı çekiyorlar dostumsamsung alma bro cok dandik telefonlari ya
Elime aldım inceleme zamanı buldum işlemci olarak snap dragon 778 bu telefona uymamış gibi ama küçümsenmeyecek bir işlemci var yani aradığım özellikte olan bir telefon gibi duruyor ama yine kararsız kalıyorumKnk babamda a73 var gayet güzel kamerası fln ama oyun performansını bilmiyorum gayet akıcı telefon.
samsung galaxy a7 kullandim 2016da zmaan gecince androidler hemen kasmaya basliyo iphone 11 kullaniyom ilk gunku gibi halaDaha önce Samsung kullanmamışsın demek ki yıllarca samsung da kullandım hicbir sıkıntı görmedim android olarak ilerleyen yıllarda sıkıntı oluyor ama genel anlamda samsung telefonlar donanımsal olarak yine en başı çekiyorlar dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?