Samsung A73 alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
genel özellikleri güzel ama video konusunda bilemedim 4k 30 fps video kayıt fiyata göre düşük samsung galaxy s20FE daha iyi işmlemciye sahip ve ön ve arka kamerası çok daha iyi 12 MP arka kamerası var ama çok daha fazla özelliği var ve 4k 60 fps video çekebiliyor yani aynı fiyata daha iyisi var istersen epeyden karşılaştırma yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sar değeri yüksek ve işlemcisi fiyatına göre kötü diğer özellikleri iyi diyebilirim ama bu paraya değmez

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ve birde samsungun a serileri genelde 70 puanın altında kalıyor 5k lık xiaomi ler bile daha yüksek puanda bunun sebebi özellik vesaire değil ama en başta ısınma sorunu ve zamanla gelen yavaşlama sorunu ama bu telefonda snapdragonun gaming işlemcisi var donma kasma olacağını sanmam ama ısınma fazla olacaktır kasası polimer olması da bu açıdan iyi değil

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
İyi diyorsun dostum onlarıda düşünmedim değil fakat pil açısından bana göre değil
pil açısından s20FE ile bir farkı yok aslında çünkü a73 ün 0.2'' daha büyük ekranı var ve işlemci performans testlerinde a73 antutu da 200, geekbanch single da 400, geekbacnh multi de ise 500 puan civarı geride kalıyor yani bunun anlamı işlemcisi daha düşük performans ile daha fazla pil tüketimi gerçekleştiriyor bu nedenle s2FE ile olan 500mah batarya farkı çok önemli değil

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhabalar dostlar, telefonu değiştirmeye karar verdim ve Samsung A73 almayı planlıyorum. Sizce Samsung A73 performans ve kamera gibi özellikleri açısından nasıldır ya da bu telefonun fiyat bandında eş değer bir telefon öneriniz varsa onlara da açığım. Samsung A73 kullanan varsa inceleme yorumu alabilir miyim? Başka telefon eleştirileri de olur.
Alınır tam bir f/p telefonu ben kullanıyorum muazzam

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
A73 bence alınabilir Xiaomi gibi markalarda kronik pil sorunu var alabilirsiniz F/P bir ürün A73.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
samsungun s ve note serisi hariç telefonlarını kesinlikle önermiyorum kanka pek kaliteli olmuyorlar

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
kardeşimde vardı çok fazla oyun oynuyo ve telefon bildiğin yanıyor yani oyun felan oynucaksan tavsiye etmem

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Knk babamda a73 var gayet güzel kamerası fln ama oyun performansını bilmiyorum gayet akıcı telefon.

Son düzenleme:
Üye
3 HİZMET YILI
aga benim önerim samsung alma a serilerinde ısınma sorunu çokça görünen şeylerden biri benim a30 um vardı çok seri ısınıyordu ve bu ısınmadan kaynaklı işlemcisi bile yandı sen düşün derim.
Başka bir marka öneride bulunmamı istersen xiaomi ve ya Iphone derim
samsung alma bro cok dandik telefonlari ya

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
samsung alma bro cok dandik telefonlari ya
Daha önce Samsung kullanmamışsın demek ki yıllarca samsung da kullandım hicbir sıkıntı görmedim android olarak ilerleyen yıllarda sıkıntı oluyor ama genel anlamda samsung telefonlar donanımsal olarak yine en başı çekiyorlar dostum

Knk babamda a73 var gayet güzel kamerası fln ama oyun performansını bilmiyorum gayet akıcı telefon.
Elime aldım inceleme zamanı buldum işlemci olarak snap dragon 778 bu telefona uymamış gibi ama küçümsenmeyecek bir işlemci var yani aradığım özellikte olan bir telefon gibi duruyor ama yine kararsız kalıyorum

Üye
3 HİZMET YILI
Daha önce Samsung kullanmamışsın demek ki yıllarca samsung da kullandım hicbir sıkıntı görmedim android olarak ilerleyen yıllarda sıkıntı oluyor ama genel anlamda samsung telefonlar donanımsal olarak yine en başı çekiyorlar dostum
samsung galaxy a7 kullandim 2016da zmaan gecince androidler hemen kasmaya basliyo iphone 11 kullaniyom ilk gunku gibi hala

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bence alınır kamera konusunda yeterli iş görüyor günlük yaşam için genel olarak performansından memnunum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
herkes hakkındaki bilgileri yazmış fakat şöyle bir şeyde var ben a52s kullandım a serinin bütün malzemeleri aynı plastikleri çok kolay yıpranıyor ve çiziliyor birde arka kapak sorunu var

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben samsung kulanıyodum bi aralarda hacı çok ısınıo ya bi oyun atıyorum 2 dk sonra fırın gibi olmuş malesef ciddi bi ısınma problemi var ve gördüğüm kadarıyla hala çözülmemiş

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aşırı ısınıyor kullanan çok arkadaşım var pişman a serisinden

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
alınır kanka hem oyunlarda iyi hemde genel olarak iyi bir telefon günümüz şartlarında

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Xiaomi markasını almanı tavsiye ederim, aynı fiyata çok daha iyi özelliklere alabilirsin xiaomi redmi note 10 gibi ve ayrıca xiaomi telefonlar gerçekten çok iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...