Samsung G5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Monitor 144 HZ Kendi Panelinde Gecikme İçin Programi Var 1 Tanesi Kendi Programi Samsungun Normal Standar Extereme Extereme(MBR) Birde Adaptive Sync Var Bilgisi Olan Yazabilir Mi ? BOŞ YORUM YAPMAYİN RAPORLİCAM

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
samsung markasına hiç ısınamadım bilmiyorum nedendir ama hiç ısınamıyorum

Üye
2 HİZMET YILI
Tamamda ne öğrenmek istiyorsun? İki yazılım hakkında bilgi mi anlamadım. Yardımcı olucam ona göre.

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Samsun aldım sıkıntısı çok diye fazla kullanmadım anlamıyorum

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben monitör olarak samsung önermiyorum daha öncesinde parçaladım aoc kullanıyorum şuan memnunum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
  1. MBR (Motion Blur Reduction): Bu özellik, hareket bulanıklığını azaltarak daha net görüntüler elde etmeyi amaçlar. Ancak, bazen bu özellik gecikmeye yol açabilir.
  2. Adaptive Sync: Bu özellik, GPU ile monitör arasındaki iletişimi düzenleyerek ekran yırtılmasını (screen tearing) azaltır ve daha pürüzsüz bir görüntü sunar. Adaptive Sync, gecikmeyi azaltmada da yardımcı olabilir.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kankam benim Şahsi tavsiyem Samsung yerine farklı markalara yönel GAMEON'un 240 Hz f/p monitörü var bi ara kulanmştım gayet güzel monitör onu alabilirsin. Ama illa Samsung alacağım siyorsan benim tavsiyem G4 ten yana

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Knka benim bir arkadaşta aynı sorunu yaşıyor kimse önermiyor oğüzden bence değiştirme şansın varsa yada iade şansın varsa farklı birşey alabilirsn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...