samsung j7 prime kullanıyorum hafıza sorunu yaşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
3 sene önce felan kendime samsung bir telefon aldım model yukarda yazıyor telefonda ilklerde hafıza kısmında sorun yoktu ama ilerledikçe arttı format attım herşey düzeldi ama sorun tekrardan başlıyor bir süre sonra 16gb hafızası var kullanılan sadece 3,5 & 4gb olmasına rahmen telefonda 800mb gibi hafızalar kalıyor geri kalan gblarım nerede aynı telefonu kullanan arkadaşlarımda böyle bir sorun yok sıkıntı ne olabilir tavsiyesi olan varsa yazmaktan çekinmeyin :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bu konuda pek çok yazılım mevcut, yüksek boyutlu bir hafıza kartı alın. Telefonunuzun desteklediği Örn: 16GB. Yazılımla telefonun hafızasını bu kart olarak tanımlayabiliyorsunuz veya hafıza alanlarını birleştiriyorsunuz. J7 için böyle bir çözüm ancak yurt dışı forumlarında bulunabilir. XDA-Developers'a göz atmanı tavsiye ederim.

Profesyonel bir yardım almak istersen, bu işleri yapan teknik servisler var.
64 emmc veya 32 emmc ile bionic çipi telefona gömdürebilirsin. Bu sana biraz maliyetli olur ama önermiyorum yinede.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
malesef uygulamalar direk cihaz hafızasına gidior istediğin kadar yüksek sd kart tak cihaz hafızası kadar uygulama yükleyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Telefonunu Teknik servise götürmeni tavsiye ederim sonuç alamazsan SD kartla devam edebilirsin.

Üye
5 HİZMET YILI
aldığın telefon eski knk ve 2. el aldıysan kullanılmış olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ya sd cart al yada yeni bir telefon almaya çalış bence yeni telefon al artık o telefon çok eski

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Evet Eskiden 8 GB Samsung Vardı İnternetten 5 gb dosya indirip siliyodum sonra play storeden indirmeye çalışınca telefona yüklenmiyordu.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
vallaha yanlış bilgi vermek istemem ama samsung artık delirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...