Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bugun hepsiburadada indirimle samsung M31 aldım arka kamerasi 64mp ön kamerası 32mp 6000 mah 6gb rame sahip performası güzel bir telefon sizinde görüş ve önerilerinizi duymak isterim.
birkaç gündür ailemden biri için bakıyoruz m31 ve m51 için ve dün ankamall da samsun mağazasına gittik ve bu telefonun hiçbir yerde omayıp sadece internette olduğunu söylediler çünkü bu telefonu türkiyeye getiren samsung değilmiş anlaşmalı bi şirketmiş ve bu yüzden telefon bozulursa samsungun ilgilenemeyeceğini söylediler bu yüzden internetten almak yerine a71 aldık garantiside var bence a 51 veya a 31 alsaydın
Arkadaşlar telefonu dün aksam baslayan hepsiburada efsane indirimden aldım piyasa fiyatı 3100 hepsiburadaya 2300e koymuşlardı fırsatçılar stok bitirdi birkaç saat sonra 2700 e indirip sabitlediler bende o fiyattan aldım telefonu dün akşam sipariş ettim sabah 10:30 da elime geçti mavi rengi almıştım kamerası olağan üstü gerçekten 5 sene general mobil gm5 kullandıktan sonra teknolojiyi birazcıkta olsa yakaladım herhalde
Dostum öncelikle hayırlı olsun dostum
Telefonun özelliklerine güzel baktım sağlam temiz kullanırsan seni 3-4 sene rahat götürür
Bokeh efekti ayarlarsan 64mp kamerada nikon fotoğraf makinesi gibi çekim yapabilirsin dostum
Ben geniş açılı merceklerle de fotoğraf çokçektim 64mp ve üzeri kameralarda bokeh ve 4k fotoğraf derinliğini çok güzel ayarlayarak manzara fotoğrafları çekebilirsin
Batarya ya gelirsek de telefon hep elindeyse seni 2 gün idare ettirir
Almışsın öncelikle Hayırlı Olsun İyi Cam Kırmalar
Piyasada artık kötü telefon pek kalmadı bütün telefon fiyatları 2, 2.5 hepsine birbirine benziyor
En azından bana göre