netten baktım görsellerine görüntü olarak çok hoş duruyor alınabilirArkadaşlar monitör almak istiyorum ama ekran kartım Nvidia olduğu için Gsync monitör almak lazım onlarda çok pahalı olduğu için alamıyorum. Başlıkta belirttiğim monitör ise FreeSync Premium diye geçiyor bu monitörü alsam ne gibi eksi yönü olur benim için?
Çok kullanışlı ve hoş bi monitör alınabilirArkadaşlar monitör almak istiyorum ama ekran kartım Nvidia olduğu için Gsync monitör almak lazım onlarda çok pahalı olduğu için alamıyorum. Başlıkta belirttiğim monitör ise FreeSync Premium diye geçiyor bu monitörü alsam ne gibi eksi yönü olur benim için?
görsellerde gayet şık duruyordu güzel bir monitor alınabilir.Arkadaşlar monitör almak istiyorum ama ekran kartım Nvidia olduğu için Gsync monitör almak lazım onlarda çok pahalı olduğu için alamıyorum. Başlıkta belirttiğim monitör ise FreeSync Premium diye geçiyor bu monitörü alsam ne gibi eksi yönü olur benim için?
Fiyatına göre iyiArkadaşlar monitör almak istiyorum ama ekran kartım Nvidia olduğu için Gsync monitör almak lazım onlarda çok pahalı olduğu için alamıyorum. Başlıkta belirttiğim monitör ise FreeSync Premium diye geçiyor bu monitörü alsam ne gibi eksi yönü olur benim için?
geçen gün burada linki paylaşıldı çoğunluk bunu seçtiArkadaşlar monitör almak istiyorum ama ekran kartım Nvidia olduğu için Gsync monitör almak lazım onlarda çok pahalı olduğu için alamıyorum. Başlıkta belirttiğim monitör ise FreeSync Premium diye geçiyor bu monitörü alsam ne gibi eksi yönü olur benim için?
pivot aynı zamanda yazılım için mük !!!Arkadaşlar monitör almak istiyorum ama ekran kartım Nvidia olduğu için Gsync monitör almak lazım onlarda çok pahalı olduğu için alamıyorum. Başlıkta belirttiğim monitör ise FreeSync Premium diye geçiyor bu monitörü alsam ne gibi eksi yönü olur benim için?
ekraan kartından kaynaklı freeSync kullanmazsın malefes amd ekran kartı gerek onun dışındaki normal özellikleri kullanırsınArkadaşlar monitör almak istiyorum ama ekran kartım Nvidia olduğu için Gsync monitör almak lazım onlarda çok pahalı olduğu için alamıyorum. Başlıkta belirttiğim monitör ise FreeSync Premium diye geçiyor bu monitörü alsam ne gibi eksi yönü olur benim için?
oyun için mi almayı düşünüyorsunArkadaşlar monitör almak istiyorum ama ekran kartım Nvidia olduğu için Gsync monitör almak lazım onlarda çok pahalı olduğu için alamıyorum. Başlıkta belirttiğim monitör ise FreeSync Premium diye geçiyor bu monitörü alsam ne gibi eksi yönü olur benim için?
o fiyata en yakın Gsync bu umarım yardımcı olurArkadaşlar monitör almak istiyorum ama ekran kartım Nvidia olduğu için Gsync monitör almak lazım onlarda çok pahalı olduğu için alamıyorum. Başlıkta belirttiğim monitör ise FreeSync Premium diye geçiyor bu monitörü alsam ne gibi eksi yönü olur benim için?
Monitör kanadında bana soracak olursan samsung monitörleri tercih etme çünkü ölü pixel ve ekranda bir kaç arıza çıkıyor diye bilgi almıştım. Alan kişilerin geri dönüş yorumlarına bakarak daha iyi bilgi alabilirsin.Arkadaşlar monitör almak istiyorum ama ekran kartım Nvidia olduğu için Gsync monitör almak lazım onlarda çok pahalı olduğu için alamıyorum. Başlıkta belirttiğim monitör ise FreeSync Premium diye geçiyor bu monitörü alsam ne gibi eksi yönü olur benim için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?