Samsung, Telefonlarında Google'ı Bing ile Değiştirmeyi Planlamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Geçen ayki tartışmaların ardından Samsung'un telefonlarında varsayılan arama motorunu Google'dan Microsoft'un Bing'ine değiştirme planı olmadığı ortaya çıktı. Bu bilgiyi Wall Street Journal, konuyla ilgili bilgi sahibi kişilere dayanarak Cuma günü bildirdi.

Samsung, web tarama uygulamasında Google'ı Bing ile değiştirmeyi inceleyen bir iç değerlendirmeyi askıya aldı. Bu uygulama, şirketin akıllı telefonlarında önceden yüklenmiş durumda. Google ve Samsung konuyla ilgili yorum yapmayı reddetti. Microsoft da bir yorumda bulunmadı.

Arama motoru şirketlerinin önemli bir kısmı geliri, Apple Inc. ve Xiaomi gibi telefon üreticileriyle uzun vadeli ortaklıklarından elde ediyor. New York Times'ın 16 Nisan'daki bir raporuna göre, Google, Samsung sözleşmesinden yılda tahmini 3 milyar dolarlık gelir elde ediyor.

Samsung'un Bing'e potansiyel bir geçişi değerlendirmesi geçen ay ilk kez rapor edilmişti ve bu durum o sırada Alphabet'in hisselerini etkilemişti.

Microsoft'a ait Bing'in OpenAI'ın yapay zeka teknolojisiyle entegrasyonu, az kullanılan arama motoruna olan ilgiyi artırmış ve pazar lideri Google ile sayfa ziyareti büyümesinde daha iyi rekabet etmesine yardımcı olmuştur. Bu veri, analitik firması Similarweb tarafından sağlandı.

Samsung'un Google'dan Bing'e geçiş yapmama kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? Bing'in gelişen yapay zeka entegrasyonu, ileride bu tür bir geçişi daha muhtemel hale getirebilir mi? Görüşlerinizi ve düşüncelerinizi merakla bekliyorum.
iphone gecicem ben abi nedir bu

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bing googleden iyidir çünkü yapay zeka araması ve güvenlik açısından iyi değiştirmesi iyi olurdu

Üye
2 HİZMET YILI
Google'ın işletim sistemini kullanıp, zorla bing'i kullandırtmak da ne bileyim. :D

OTA

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kamerasını duzelsın ılk ona sonra bakarlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Onlar değiştirse de ben değiştirmem google lan bu akrabam gibi ayıp olur bir kere bing kim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bin motorunda korsan içerikleri aramak daha kolay. Reklam ve pazarlama temelli bir işletim sisteminde bing gibi pazarlama ve reklam a karşı zaafiyeti olan bir arama motorunu tercih etmeleri enteresan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...