Çözüldü samsung telefonum açılırken samsung ekranında kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatasız kul olmaz
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
benim telefon 4 senelik telefon açılırken samsung yazısında kalıyor napmam gerek

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Soft reset atmayı dener misin
Post automatically merged:

''Power + Home Tuşu + Ses Açma Tuşuna aynı anda basın ve telefon reset attığında elinizi tuşlardan çekin. Telefon yeniden başlatıldığında Samsung yazısında kalmayacaktır.''

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu sorun benim telefonumda batarya yüzünden olmuştu çok ısınıyodu bi telefoncuya göstermende fayda var

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hatasız kul olmaz
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Soft reset atmayı dener misin
Post automatically merged:

''Power + Home Tuşu + Ses Açma Tuşuna aynı anda basın ve telefon reset attığında elinizi tuşlardan çekin. Telefon yeniden başlatıldığında Samsung yazısında kalmayacaktır.''
knk deniyeceğim saoll

A$AP
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bence format atmalısın
Samsun Akıllı Telefonlarda Sıfırlama (Hard Reset)
  1. “Açma / Kapama + Ses Açma + Home” tuşlarına ayna anda basıldıktan bir süre sonra, Android Kurtarma ekranının gelmesi beklenir. ...
  2. Android Kurtarma ekranı geldiğinde, Ses kısma tuşuna basarak “Wipe data / factory reset” ibaresinin üzerine gelinir.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bende de lenovo tablet var sürekli kendi kendine reset atıyor, açılıştaki lenovo / android yazısı geliyor geri gidiyor geliyor geri gidiyor (bootloop denilen olay) pc ye bağlıyorum cihaz sürekli döngüde olduğundan pc 'den de müdahele edemiyorum, arkasını açıp bataryasını söküp direk adaptörden güç alıncada aynı problem oluyor. Çaresini bulamadım yatıyor öyle cihaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...