Samsung ve Apple'a Ceza Kesildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Şimdi sizlere çok şaşıracaginiz bir bilgi vereceğim :) Samsung ve Apple bildiğiniz gibi çok fazla güncelleme getiriyor. Fakat bu güncellemelerin cihazı Yavaşlattığını biliyormuydunuz?
Tamda bu yüzden cezayı Aldılar. Ceza miktarı gizli tutuluyor ancak 3 milyon kadar olduğu söyleniyor. Yavaşlayan cihaz artık işlevini kaybedince sizde yeni telefon almak zorunda kalıyorsunuz. Sizcede Çok kurnazca değilmi? Özellikle ben Apple'dan hiç bunu beklemezdim...

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Yani Mantıklı Taktik Habire Masraf

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
2-3 ay önceki haberi yeni ısıtmış gibi getiriyorsun ve emin ol teknoloji ile yakından ilgilenen az çok herkes güncellemelerinin yavaşlattığını özellikle de applenin sadece bunu yaptığını bilir(iphone7 kullanıcısıyım)
samsunga da neden yavaşlıyor diye sorucak olursanız adamlar 1 yılda resmen 5-6 adet farklı samsung cihazı üretiyor ve bir zahmet gelen güncellemeler de onu kastırsın böylelikle zaten samsungun fiyatı da düşmüş oluyor (2.el) hem de telefon çok çabuk eskiyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
2-3 ay önceki haberi yeni ısıtmış gibi getiriyorsun ve emin ol teknoloji ile yakından ilgilenen az çok herkes güncellemelerinin yavaşlattığını özellikle de applenin sadece bunu yaptığını bilir(iphone7 kullanıcısıyım)
samsunga da neden yavaşlıyor diye sorucak olursanız adamlar 1 yılda resmen 5-6 adet farklı samsung cihazı üretiyor ve bir zahmet gelen güncellemeler de onu kastırsın böylelikle zaten samsungun fiyatı da düşmüş oluyor (2.el) hem de telefon çok çabuk eskiyor
Şunu unutmaki ben orada bu haber yeni çıktı gibi birşey söylememişim. Ben bu bilgiyi bilmeyen arkadaşlara veriyorum. Bilen zaten konuya bile girmez. O yüzden söz söylemeden önce karşındakini iyice anla.....

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bende iphone 5s var, iphone'un tek sıkıntısı depolama alanı. Ben depolama alanı'nın yüzünden telefonu güncelleyemiyorum, resimler, uygulamaları falan siliyorum ama yine güncelleyemiyorum, depolama alanım 16 GB.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ben biliyordum mesela

LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
3 Milyon O Adamlara Koymaz :D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
3 milyon ne la ? onlar için fasa fiso. Bu ceza onlara bu kurnazlığı bıraktırmaz zaten (Ayrıca eskiden böyle haberler vardı. kelmange haklı dostum...)

Öyle bir sihirbazdın ki ; beni bile kaybettin (CS)
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kaynak neresi?

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...