Onaylı Üye
Şunu unutmaki ben orada bu haber yeni çıktı gibi birşey söylememişim. Ben bu bilgiyi bilmeyen arkadaşlara veriyorum. Bilen zaten konuya bile girmez. O yüzden söz söylemeden önce karşındakini iyice anla.....2-3 ay önceki haberi yeni ısıtmış gibi getiriyorsun ve emin ol teknoloji ile yakından ilgilenen az çok herkes güncellemelerinin yavaşlattığını özellikle de applenin sadece bunu yaptığını bilir(iphone7 kullanıcısıyım)
samsunga da neden yavaşlıyor diye sorucak olursanız adamlar 1 yılda resmen 5-6 adet farklı samsung cihazı üretiyor ve bir zahmet gelen güncellemeler de onu kastırsın böylelikle zaten samsungun fiyatı da düşmüş oluyor (2.el) hem de telefon çok çabuk eskiyor
ben biliyordum mesela2-3 ay önceki haberi yeni ısıtmış gibi getiriyorsun ve emin ol teknoloji ile yakından ilgilenen az çok herkes güncellemelerinin yavaşlattığını özellikle de applenin sadece bunu yaptığını bilir(iphone7 kullanıcısıyım)
samsunga da neden yavaşlıyor diye sorucak olursanız adamlar 1 yılda resmen 5-6 adet farklı samsung cihazı üretiyor ve bir zahmet gelen güncellemeler de onu kastırsın böylelikle zaten samsungun fiyatı da düşmüş oluyor (2.el) hem de telefon çok çabuk eskiyor
3 Milyon O Adamlara Koymaz
Gerçek miktar gizli tutuluyor. Belki 12 milyon falan'dır. Açıklanmadıkca bilemeyiz3 milyon ne la ? onlar için fasa fiso. Bu ceza onlara bu kurnazlığı bıraktırmaz zaten (Ayrıca eskiden böyle haberler vardı. kelmange haklı dostum...)
ya biladerim o adamlara 12 milyon da koymaz sen içini rahat tut paranın yokluğunu hissetmezlerGerçek miktar gizli tutuluyor. Belki 12 milyon falan'dır. Açıklanmadıkca bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?