Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
:yazı:

Samsung galaxy chromebook 2 olarak adlandırdıgı ikisi bir yerde dizüstü bilgisayarlarını bizlere duyurdu. Dünyanın ilk QLED ekrana sahip olan ikisi bir arada dizüstü bilgisayarı olarak karşımıza gelen ürün
Chrome OS işletim sistemini kullanacak ve 10. nesil Intel işlemciyle, beraber etkileyici bir deneyim sunabilecege benziyor.
Samsung'Un yeni dizüstü bilgisayarları 13,3 inç büyüklüğünde ve FHD çözünürlük bizlere sunuyor. Dizüstü bilgisayarlarda dokunmatik ekran özelligi bulunuyor.
Dizüstü bilgisayarlarda stylus kalem bulunuyor ve bununla beraber dokunmatik ekrana tam olarak uyumluluk saglıyor.
bu sayede dizüstü bilgisayara sahip olan kullanıcılar kalem sayesinde çizim yapabilecek.
Dizüstü bilgisayarın bataryası 45,5 Wh'lik bir bataryaya sahip bir günlük pil ömrü olacagı söyleniyor.
Şimdi gelin hep beraber dizüstü bilgisayarların donanım özelliklerine göz atalım.

:özellik:

İşletim sistemi: Chrome OS işletim sistemi

Bellek(RAM): 8GB RAM

Depolama Alanı: 128 GB

İşlemci: 10. nesil Core i3-10110U Veya Intel Celeron 5205U İşlemcisi olabilir.

Kalınlık: 13,9 mm

Fiyat: şuanda açıklanmadı

:resim:

Screenshot_1.png

Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
10K'dan fazla olacağı için Türkiye'ye gelirse fazla satacağını düşünmüyorum ama fiyat uygun olursa kesinlikle çizim v.b şeyler için alınabilecek en iyi laptop olabilir diyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...