Üye
imei atılmış pasaport üzeri değilpasaportuna kayıtlımı
bence pasaport üzerine olmadığı için sorun veriyor olabilir ama pek emin değilimimei atılmış pasaport üzeri değil
alakası yok root ile alakalıdır büyük ihtimalle, sallıyosan düzgün sallabence pasaport üzerine olmadığı için sorun veriyor olabilir ama pek emin değilim
Sorunun fotoğrafını vesaire atabilir misin ? tam sorunu anlayamadım cevap verebilmek içinimei atıldı pasaportuma kayıtlı değil maalesef
merhabalar rahatsız ettiğim için özür dilerim . benım telefon yurt dısı ımeı felan attırdım 100 tl ye yazılımsal sorun alıyorum çözümü nedir acaba ayrıca telefon rootlu telefoncuya gotursem yapabılme şansı varmıdır ben pek karıstırmak ıstemıyorum ama bu aralar yuklu mıktar param yok virüs nedenıyle çalışamıyorum teefon açılmıyor arayuze giriyor ama normal açınca üstte kırmızı hata veriyor flashhed felan lütfen yardım please.
Fotograf atmayı bilmediğim için link bırakıcamBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapinşallah yasak değildir
senin attığın imei yazılım ile telefonun imeisini değiştiriyolar ytani kayıt filan ettirmiyorsun bu iş yasal değil ağır cezaları var yakalnmadığın sürece en iyisi bir telefoncuya gid aynı işlemleri bidaha yaptır bu arada içindeki bilgilerin gidme şansı yüksekmerhabalar rahatsız ettiğim için özür dilerim . benım telefon yurt dısı ımeı felan attırdım 100 tl ye yazılımsal sorun alıyorum çözümü nedir acaba ayrıca telefon rootlu telefoncuya gotursem yapabılme şansı varmıdır ben pek karıstırmak ıstemıyorum ama bu aralar yuklu mıktar param yok virüs nedenıyle çalışamıyorum teefon açılmıyor arayuze giriyor ama normal açınca üstte kırmızı hata veriyor flashhed felan lütfen yardım please.
Fotograf atmayı bilmediğim için link bırakıcamBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapinşallah yasak değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?