Uzman Üye
Güvenilir tasarımın tek adresi kıristal kardeşim. Başkalarıyla zaman harcamaya bile gerek yokbenimde buna benzer bir durumum oldu ; daha önceleri 2 defa grafik(intro banner) satın aldığım ahlaksız 3.ncü satın alımda 50'tllik grafik stoklamak istedim oyun videoları vs çekicektim ama dini imanı para olmuş bu gereksiz insan engel attı bana o günden sonra kimseye önce para ödemesi yapmıyorum.
yolla geleyim kardeşimCristal reyiz bizim dc gel bea
banada atarmısın ?Özelden attim
Kral konustu reyiz yeni dcmize gel istiyorsanBu işten kolayca sıyrılabileceğinimi sanıyordun bu kadar kolaymı ? xD 5 kuruş için kendini zeki sanıpta çakallık yapıcam derken nasıl biri olduğunu bize ve tüm foruma gösterdiğin için teşekkürler @sugi , iki Steve Jobs sözünü profile post atmakla adam olunmuyor doğru yerde doğru zamanda kullanmak lazım .
Mezarlıktaki en zengin adam olmak, benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Geceleri yatağıma yattığımda, bugün gerçekten harika işler yaptım diyebilmek ise benim için mükemmel.
- Steve jobs
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu 5kurus icin giden bir insanin sitesine tiklama bence ama cok istiyrsan atiyimaga siteyi atacaktın özelden
hayır yani çok merak ettim bu çocuk 1 aydır forumda yalvarıyodu nasıl bişey çıktı ortaya merak ediyorum
Yanlış anlama sakın ama hakikaten 15 yaşındada yazılım yazılır bu yaşa göre zihin yapısına bağlı ama demek istediğinide anladım .ortalık çağa çoluk doldu yav. ama sözüm meclisten dışarı öyle 15 yaşında çocuklar gördüm ki yazılım yazıyorlar
attım reisaga siteyi atacaktın özelden
ortalık çağa çoluk doldu yav. ama sözüm meclisten dışarı öyle 15 yaşında çocuklar gördüm ki yazılım yazıyorlar
yolla geleyim kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?