sanal alemda tanıştığınız bir kişiye güvenmeyin Anıl namı değer sugi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ulan vay be çocuğu görüyon mu daha geçenlerde abi abi yardım yardım diye geziniyodu sitede özelden atsana bi napabilirim bakayım

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsun kardeşim. Üzüldüm senin adına umarım bir daha böyle bir şeyle karşılaşmazsın.

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Herkeze tesekkür ederiz acimiz büyük fln diyormusum ztn 5tl icin arkadas saticak bir tip görmüs oldunuz siz güvenmeyin böyle insanlara

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
benimde buna benzer bir durumum oldu ; daha önceleri 2 defa grafik(intro banner) satın aldığım ahlaksız 3.ncü satın alımda 50'tllik grafik stoklamak istedim oyun videoları vs çekicektim ama dini imanı para olmuş bu gereksiz insan engel attı bana o günden sonra kimseye önce para ödemesi yapmıyorum.
Güvenilir tasarımın tek adresi kıristal kardeşim. Başkalarıyla zaman harcamaya bile gerek yok :D

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bu işten kolayca sıyrılabileceğinimi sanıyordun bu kadar kolaymı ? xD 5 kuruş için kendini zeki sanıpta çakallık yapıcam derken nasıl biri olduğunu bize ve tüm foruma gösterdiğin için teşekkürler @sugi , iki Steve Jobs sözünü profile post atmakla adam olunmuyor doğru yerde doğru zamanda kullanmak lazım .

Mezarlıktaki en zengin adam olmak, benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Geceleri yatağıma yattığımda, bugün gerçekten harika işler yaptım diyebilmek ise benim için mükemmel.

- Steve jobs

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Bu işten kolayca sıyrılabileceğinimi sanıyordun bu kadar kolaymı ? xD 5 kuruş için kendini zeki sanıpta çakallık yapıcam derken nasıl biri olduğunu bize ve tüm foruma gösterdiğin için teşekkürler @sugi , iki Steve Jobs sözünü profile post atmakla adam olunmuyor doğru yerde doğru zamanda kullanmak lazım .

Mezarlıktaki en zengin adam olmak, benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Geceleri yatağıma yattığımda, bugün gerçekten harika işler yaptım diyebilmek ise benim için mükemmel.

- Steve jobs

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kral konustu reyiz yeni dcmize gel istiyorsan

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
hayır yani çok merak ettim bu çocuk 1 aydır forumda yalvarıyodu nasıl bişey çıktı ortaya merak ediyorum

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hayır yani çok merak ettim bu çocuk 1 aydır forumda yalvarıyodu nasıl bişey çıktı ortaya merak ediyorum

Bende normalde kimsenin haklı veya haksız olduğundan emin olmadan bu şekilde yazmazdım ancak of nope king'i tanıyorum o yüzden durum ortada .

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ortalık çağa çoluk doldu yav. ama sözüm meclisten dışarı öyle 15 yaşında çocuklar gördüm ki yazılım yazıyorlar :)

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ortalık çağa çoluk doldu yav. ama sözüm meclisten dışarı öyle 15 yaşında çocuklar gördüm ki yazılım yazıyorlar :)
Yanlış anlama sakın ama hakikaten 15 yaşındada yazılım yazılır bu yaşa göre zihin yapısına bağlı ama demek istediğinide anladım .

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
aga siteyi atacaktın özelden
attım reis
Post automatically merged:

:) 15 yaş değil bunlar gibi kendini zeki sananlar yayıldı
Post automatically merged:

yolla geleyim kardeşim

reis de burdaymış Allahını sevim

Süper Üye
8 HİZMET YILI
15 yasinda yazilir ama burada konu bu suqi nin bu kadar paragöz olmasi bana parayi birakin cekixrm deseydi biz ekipce hayir demesdik ama tek kaybetiigi sey Arkadaslik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...