Sanala ara veriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Selam aleykum beyler bayanlar bildiniz üzere bu sitede bi süredir Görev yapmakdayım ama malesef kı bazıları foto atarak ifşalamya çaslıyor istemıyorlar beni sanalda ben direndım ama artık direnenm gücüm kalmadı Ve Bu Kararı Almaya Karar Verdim.malesef olmuyor buraya kadarmıs bilmıyorum dönebilirmde Görüşmek üzere MemoryHackers Ailesi.

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Nere lan otur oturdugun yere!

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Gitme Lan Lazımsın batırırım o gemini :D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Ya şu ver adresi gibi saçma sapan şeyler demeyin Allah aşkına gülünç geliyor.2 adres söylesem birbirine dolayacak çocuksunuz.Titanic kardesim sıra sana gelince.Sanalı bırakma diye birşey olmuyor emin ol.Kaç kişi tanıdım böyle sanalı bırakıcam diyipte bi süre sonra bir şekilde geri dönen.Ha şöyle birşey var sadece forumu bırakırsın.Ama normal sanal hayata devam edebilirsin bak bu olabilir.Ama şöyle birşey var ki [[SANALI BIRAKMAK]] diye bir şey söz konusu değil,[[SANALA ARA VERMEK]] söz konusu olur.Sanalı bırakmak diye birşey yok.İyi forumlar. :)

• Like
Tepkiler: ioz
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Ya şu ver adresi gibi saçma sapan şeyler demeyin Allah aşkına gülünç geliyor.2 adres söylesem birbirine dolayacak çocuksunuz.Titanic kardesim sıra sana gelince.Sanalı bırakma diye birşey olmuyor emin ol.Kaç kişi tanıdım böyle sanalı bırakıcam diyipte bi süre sonra bir şekilde geri dönen.Ha şöyle birşey var sadece forumu bırakırsın.Ama normal sanal hayata devam edebilirsin bak bu olabilir.Ama şöyle birşey var ki [[SANALI BIRAKMAK]] diye bir şey söz konusu değil,[[SANALA ARA VERMEK]] söz konusu olur.Sanalı bırakmak diye birşey yok.İyi forumlar. :)
sadece oratlık birazcık yatısın geri gelcem kardeşim iyi forumlar.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Anlıyorum. Vermiş olduğun emeklerden dolayı teşekkürler yetkin bir daha almayacağın şekilde alınmıştır. Hayatında başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...