Sanalika Hakkında?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Oynu eski kitleler bilir mazi oynu

oyunda hile olmadığını sanıyordum ama insanlar çözüm bulmuş wpe pro ve oyunun exe uzantılı hali ile spt olayları

forumda oynu oynayan insanlar varmı veya konu hakkında bilgisi olanlar ?

Sanalika exe indirmek isteyenler

dilerse link
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

bana güvenmeyen olacaktır facebook hesaplarından sanalika oyunana girerek üst kısımdan indirebilirler​

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Ben bu oyunu 2011'de oynadım ilk kullandığım tek hile programı ati.proydu... Çok güzel anılarım var bu oyunda. Oyun Adobe Flash Playerle yapıldı. 2008 de oyun stüdyosu tarafından kuruldu. Sohbet edebilir evini dizayn edebilir sayamayacağım bir sürü özellik var.
oynanması gereken bir oyun. Oyun hakkında anlatılacak çok şey var. Eskiden daha güzeldi tabi bildiğim kadarıyla eski kurucusu Erdem Usul du. Oyunun haritası geniş sıkılmazsın takılacak kişi bulursan tabi sloganı eğlenceye katıl bir zaamanlar yasaklanmıştı oyunda Abazalar vardı bir zamanlar daha sonra ebeveyn kontrol.sistemi gelince normale döndü sonra kaldırdılar o sistemi tavsiye edilen bir oyun tarafimc

Genel
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Ben bu oyunu 2011'de oynadım ilk kullandığım tek hile programı ati.proydu... Çok güzel anılarım var bu oyunda. Oyun Adobe Flash Playerle yapıldı. 2008 de oyun stüdyosu tarafından kuruldu. Sohbet edebilir evini dizayn edebilir sayamayacağım bir sürü özellik var.
oynanması gereken bir oyun. Oyun hakkında anlatılacak çok şey var. Eskiden daha güzeldi tabi bildiğim kadarıyla eski kurucusu Erdem Usul du. Oyunun haritası geniş sıkılmazsın takılacak kişi bulursan tabi sloganı eğlenceye katıl bir zaamanlar yasaklanmıştı oyunda Abazalar vardı bir zamanlar daha sonra ebeveyn kontrol.sistemi gelince normale döndü sonra kaldırdılar o sistemi tavsiye edilen bir oyun tarafimc

:D adam tarihine girmiş

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben çok önceden oynuyordum abimden görmüştüm ne zamandır girmiyorum 1 tane vardı hile ama artık kapanmıştır baya önceden denemiştim eşya fln alabiliyordun sadece

Üye
6 HİZMET YILI
BENDE OYNUYORDUM 2. nesil hesabımda vardı 3. nesil hesabımda ama 2 yıldır oynamıyorum eskiden @Ankuca nın dedigi gibi Ati.proydu ama son yıllarda çok oyuncu kaybetti özellikle oyundaki tanınan kişilerden çok kaybettiler ve full para üstüne olmaya basladı oyun eski kalitesini kaybetti ama genede oynayabilirsin hele bir amacın olunca daha güzel oluyor oyun yönetmen,Resam,Oyuncu,Gazeteci gibi meslekler var yılda 1 keremi ne seçimleri oluyor hazırlanıp katılsam zevkli bir oyun oluyor. Sanalika forum vardı eskiden orda takılsan daha çok arkadas edinirsin ve daha eglenceli hale geliyor.
Oyunda yönetmen gazeteci oyuncu ressam bir sürü arkadasım vardı bu sayede
Loading2178

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ne hileler dönüyordu bir bilsen :) Zamanında balık bugı vardı en pahalı ufo çantama geliyordu onu da gidip markete satıyordum 50k sanil kasmıştım o zamanlar :D hatta şu kekoyla az envanter hilesi tarzı hileler yapmadık :D sanalika.pro olarak geçiyor ismi
1561805192073.png

Genel
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
beyler oyun'da güncell olarak hile mevcut spt diye geçiyor önceden'de bu tür hileler mevcuttu ama wpe pro ile yapılmıyordu

şuan oyunda hile yapmak için
- wpe pro
- sanalika exe
- spt
şunlar lazım güncel olarak hileler hakkında bilgisi olan varmı :D

ati pro vb bunlar hep eski önceden mevcuttu bunlar
Post automatically merged:

Sanalika . exe Bulundu Beyler benden wpe proyu'da eklerim .d spt kalır onuda biri bulsun bir zahmet

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...