Sanalika Otomatik Balık Tutma Hilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sağol kardeşim

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Biz Oynuyoruzda Oyunda Artık Kimse Kalmadı Çoğusu da velet 11-12 Yaşlarında. Lavanya 11 De Bazen 1 kaçtane adam çıkıyo okadar öbürleride biz adamız diye geçiniyo. :D Şu Oyuna Güzel Bi Hile Çıkarabilirmisiniz bilmiyorum ama çıkarsa baya iyi olr. :D
Var zaten , Hackable Launcher. Anonymous ticket tarafından geliştirildi. Hilede ışınlanma (oyunda gidilmeyen yerler de var) Kendi mekanına resim ekleme, istediğin bir oyuncunun yerini bulma , caddeye giren çıkanların isimlerini görme mevcut. Hileye hackablelauncher.xyz üzerinden giriş yapılıyor sanalika hesabı ile. Fakat sanalika hesabı girildikten sonra direk hilenin panelini açmıyor,onay sistemi var. Facebook grubuna katılıp hesabınızı onaylatmanız gerekiyor.

Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Var zaten , Hackable Launcher. Anonymous ticket tarafından geliştirildi. Hilede ışınlanma (oyunda gidilmeyen yerler de var) Kendi mekanına resim ekleme, istediğin bir oyuncunun yerini bulma , caddeye giren çıkanların isimlerini görme mevcut. Hileye hackablelauncher.xyz üzerinden giriş yapılıyor sanalika hesabı ile. Fakat sanalika hesabı girildikten sonra direk hilenin panelini açmıyor,onay sistemi var. Facebook grubuna katılıp hesabınızı onaylatmanız gerekiyor.
Bana Kıyafet Vip Felan Vermediği Sürece Boş Bence. :) Işınlansam Nolur Işınlanmasam Nolur. Bence Okadar da Güzel Bir Hile Değil.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Ya eskiden ne çok oynardım. Üniversite bitsinde boşluğa çıkınca tekrar deneyeceğim oyunu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...