Tamam saol bilgi içingenelde bluestacks gibi emulatorler için kullanılıyor, emulatorleri hızlandırıp kendi bilgisayarını yavaşlatıyor. işini görene kadar açık kalabilir sonra kapatabilirsin.
Bilmeyenler için; kapatıp açma işlemi Bios'tan yapılıyor
Teşekkür ederim yardımcı olduğun içinSanallaştırma sistemlerin tam anlamıyla çalışmak için sanallaştırma teknolojisi gerekir. Sistem herhangi bir zararı vermez.
kanka ben sanallastırma yapmak icin biosa girdigimde sifre istiyor ama bilgisayarımda herhangi bi şifre yok nasıl yapabilirim bunugenelde bluestacks gibi emulatorler için kullanılıyor, emulatorleri hızlandırıp kendi bilgisayarını yavaşlatıyor. işini görene kadar açık kalabilir sonra kapatabilirsin.
Bilmeyenler için; kapatıp açma işlemi Bios'tan yapılıyor
anakart modelin ney? bios şifresi varsayılan ayarlardaysa bulursunda kendi elinle koyup unuttuysan yapıcak bir şey yokkanka ben sanallastırma yapmak icin biosa girdigimde sifre istiyor ama bilgisayarımda herhangi bi şifre yok nasıl yapabilirim bunu
nasıl cıkartacagım bios pilini peki anakart modelimi de bilmiyorumanakart modelin ney? bios şifresi varsayılan ayarlardaysa bulursunda kendi elinle koyup unuttuysan yapıcak bir şey yok
edit: pardon şimdi aklıma geldi bios pilini çıkartıp takarsan fabrika ayarlarına dönüp şifre kalkar
kasa mı laptop mu var sende?nasıl cıkartacagım bios pilini peki anakart modelimi de bilmiyorum
laptop var kankakasa mı laptop mu var sende?
kendi sistemini yavaşlatıp çeşitli emülatörleri hızlandıran bir sistem ve biostan açılıp kapanıyorya bu sanallaştırma tam olarak ne biri bana açıklayabilir mi?