Sandisk ultra flair vs sandisk ultra fit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
2 sini de kullanan var mı yazma oranları nasıl bilen yazarsa sevinirim(dosyayı flash a atarken hangi hızlarda gönderiyor kısaca sabit bir hız istiyorum ultra flair markada kıldım ama hızı sabit mi merak ediyorum ) yazma hızı 50mb/s üstü bir flash bellek arıyorum başka öneriler varsa fiyata uygun açığım 32 GB arıyorum

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Corsair Flash Voyager işini görür

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Corsair Flash Voyager işini görür
hangi ürünü diyorsun çözemedim ama genel anlamda ürünleri pahalı sağlam ürünlerde var ama sanırım ben gene sandisk ten vazgeçmezdim :D extrem go alırdım gt ile kıyasla

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ne açıdan olduğunu da yazarmısın detaylı olarak çok merak ettim bu tercihin sebebini?
okuma yazma yuksek kolay kolay kırılmaz kaplamasi var yere dusunce bırsey olmaz netden bakabılırsınız tasarım o kadar ıyı degıl ama güzel

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bende GIGABAYT marka var gayet hızlı bir şekilde veri aktarımı yapıyor 48 mb/sn hızıyla

Üye
6 HİZMET YILI
ultra flair ile ultra fiti karşılaştırmak söz konusu bile olamaz bence tabiki fit :DD

Jeg liker ikke når folk gir meg ting
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
ultra fit aşırı iyi bence

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ultra flair ile ultra fiti karşılaştırmak söz konusu bile olamaz bence tabiki fit :DD
ben karşılaştırmayı istiyorum buyur tartışalım neye göre fit yazdığınızı söylermisiniz ikna edici bir neden söyleyiniz grup çoğunluğuna göre yazdım demeseniz herhalde :doge::thugdoge::cooldoge:

a simple Russian man who helps people
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
okuma yazma yuksek kolay kolay kırılmaz kaplamasi var yere dusunce bırsey olmaz netden bakabılırsınız tasarım o kadar ıyı degıl ama güzel

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşların dediği corsair marka hakkında bilgim yok ancak SanDisk Ultra Flair'i kullanıyorum (16 GB) 3.0 portta yaklaşık 150mb/s veri yazmaya kadar ulaşıyor bu modeller gayet güzel bir seri pişmanlık yaratacağını sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...