Sandisk ultra flair vs sandisk ultra fit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
2 sini de kullanan var mı yazma oranları nasıl bilen yazarsa sevinirim(dosyayı flash a atarken hangi hızlarda gönderiyor kısaca sabit bir hız istiyorum ultra flair markada kıldım ama hızı sabit mi merak ediyorum ) yazma hızı 50mb/s üstü bir flash bellek arıyorum başka öneriler varsa fiyata uygun açığım 32 GB arıyorum

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Corsair Flash Voyager işini görür

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Corsair Flash Voyager işini görür
hangi ürünü diyorsun çözemedim ama genel anlamda ürünleri pahalı sağlam ürünlerde var ama sanırım ben gene sandisk ten vazgeçmezdim extrem go alırdım gt ile kıyasla

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ne açıdan olduğunu da yazarmısın detaylı olarak çok merak ettim bu tercihin sebebini?
okuma yazma yuksek kolay kolay kırılmaz kaplamasi var yere dusunce bırsey olmaz netden bakabılırsınız tasarım o kadar ıyı degıl ama güzel

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bende GIGABAYT marka var gayet hızlı bir şekilde veri aktarımı yapıyor 48 mb/sn hızıyla

Üye
6 HİZMET YILI
ultra flair ile ultra fiti karşılaştırmak söz konusu bile olamaz bence tabiki fit D

Jeg liker ikke når folk gir meg ting
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
ultra fit aşırı iyi bence

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ultra flair ile ultra fiti karşılaştırmak söz konusu bile olamaz bence tabiki fit D
ben karşılaştırmayı istiyorum buyur tartışalım neye göre fit yazdığınızı söylermisiniz ikna edici bir neden söyleyiniz grup çoğunluğuna göre yazdım demeseniz herhalde

Üye
6 HİZMET YILI
ultra flair kullanıyorum usta 48 mb/sn yazıyor. 53 mb/sn okuyor.

a simple Russian man who helps people
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
okuma yazma yuksek kolay kolay kırılmaz kaplamasi var yere dusunce bırsey olmaz netden bakabılırsınız tasarım o kadar ıyı degıl ama güzel

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşların dediği corsair marka hakkında bilgim yok ancak SanDisk Ultra Flair'i kullanıyorum (16 GB) 3.0 portta yaklaşık 150mb/s veri yazmaya kadar ulaşıyor bu modeller gayet güzel bir seri pişmanlık yaratacağını sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...