Sanırım dalga geçiyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
for1ez'den önce aynı hileyi 1 saat 1.30 saat önce paylaşıyorum. Paylaştığım hile onaylanmıyor saçma bir şekilde hadi birincisi virustotal koymadığım için onaylanmıyor. İkincisi ne için onaylanmıyor hocam virüs totalini herşeyini eksiksiz yapmışım?
O kadar emek verip hazırlamışım konuyu daha sonrasında görüyorum ki onaylanmamış emeğe bari saygınız olsun gerçekten kınıyorum bu hareketinizi bir daha hayatta konuda açmam sadece yararlanırım gerisi umrumda bile olmaz berbat bir yönetim sisteminiz var. Haksız olduğumu kesinlikle düşünmüyorum haksızsın diyecek olan varsa da kendi ayıbıdır hadi kolay gelsin berbat yönetim sisteminizle birlikte size başarılar :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Beğenmiyorsan siteden gidebilirsin hocam kimse seni burada zorla tutmuyor.

THE OTTOMAN ORIGIN HACKERS
Seçkin Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
O Kadar adam yapabiliyor yardım ediyolar herkes birbirine hemen 2 sorun yaşadın diye MH Yönetimini Suçlayamazsın Biraz Araştırma yap

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Beğenmiyorsan siteden gidebilirsin hocam kimse seni burada zorla tutmuyor.
Eleştiriye açık olunmalı kardeşim kusura bakmada eleştirmeden açıklarını kapatamazsın ;)

O Kadar adam yapabiliyor yardım ediyolar herkes birbirine hemen 2 sorun yaşadın diye MH Yönetimini Suçlayamazsın Biraz Araştırma yap
Güzel kardeşim 2 sorun değil emek var emek yarım saat uğraştım o konuyu açabilmek için neyin araştırmasını yapacağım daha?

JibiJi
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
for1ez'den önce aynı hileyi 1 saat 1.30 saat önce paylaşıyorum. Paylaştığım hile onaylanmıyor saçma bir şekilde hadi birincisi virustotal koymadığım için onaylanmıyor. İkincisi ne için onaylanmıyor hocam virüs totalini herşeyini eksiksiz yapmışım?
O kadar emek verip hazırlamışım konuyu daha sonrasında görüyorum ki onaylanmamış emeğe bari saygınız olsun gerçekten kınıyorum bu hareketinizi bir daha hayatta konuda açmam sadece yararlanırım gerisi umrumda bile olmaz berbat bir yönetim sisteminiz var. Haksız olduğumu kesinlikle düşünmüyorum haksızsın diyecek olan varsa da kendi ayıbıdır hadi kolay gelsin berbat yönetim sisteminizle birlikte size başarılar :)
bir kaç hata adamların yaptığı diğer işlerin üstünü örtmemeli örtmezde kimseye siteye berbat demesi yetkşiside vermez güzelce eleştirebilirsin o başka konu

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
istediğin gibi eleştirebilirsin sıkıntı yok. ama senin bu yaptığın düpedüz hakaret etmek, eleştirme değil.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence fevri davranma kanka yönetimle iletişime geçip bir çözüm ara emeklerine yazık olmasın

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Reis sakın ol biraz belkı hata vardır bi yerde iyice bak olaylara
Hiçbir yerde hata yok kardeşim bildirimi dahi gelmedi onaylanmadığının. Neden onaylanmadığını bile belirtmemişler ne kadar mantıklı bu?

Ve paylaştığım konuda o arkadaştan daha detaylı bir şekilde anlatmışım. Arkadaş hileyi vermiş ss koymuş bitirmiş. Emeğe bari saygı ya
bir kaç hata adamların yaptığı diğer işlerin üstünü örtmemeli örtmezde kimseye siteye berbat demesi yetkşiside vermez güzelce eleştirebilirsin o başka konu
Berbat demek bir argo mu ya da bir küfür mü? Ne yetkisi hem istediğimi istediğim şekilde eleştiremeyeceksem ne diye yaşıyorum o zaman ben? Görüşleriniz diye bir yer açılmış benim görüşüm bu bana saygı gösterilmedikçe ben niye göstereyim? Kimse kimseden üstün değil kusura bakmasın kimse.

istediğin gibi eleştirebilirsin sıkıntı yok. ama senin bu yaptığın düpedüz hakaret etmek, eleştirme değil.
Kardeşim neyin hakareti şaka mısınız siz ya? :D Bana yaptıkları ne peki?

bence fevri davranma kanka yönetimle iletişime geçip bir çözüm ara emeklerine yazık olmasın
Fevri davranılmayacak bir yanı yok ki hocam Allah aşkına insan gibi gelip burada bir paylaşım yaptım konu yanlış yerde olabilir ki hile kategorisinde açamıyordum alırsın taşırsın olur biter silmeye gerek yok yani. Sonuçta bu da bir emek. Emeğe saygı gösterilmedikçe saygı beklemesinler. Ben bu konuda sonuna kadar haklıyım kim ne derse desin. Yönetim ne düşünür bilemem ama yapılan büyük bir ayıp!

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Yönetimi suçlamak yerine kendine farklı çözüm yolları bulabilrisin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Haklisin kardesim iki tarafinda guzel bir dille halletmesi gerekirdi . Genede kizmayin

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
oruçsunuz galiba. bende sizin gibiyim. çatacak yer arıyorum :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Yönetime çok fevri davranmışsın biraz sakin olsan daha iyi olurdu, özel konuşmadan yazsan yardımcı olabilirlerdi aslında

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Senin konunla onun konusunu aynı sürede incelememiz bir mi evladım? Oruçlu oruçlu yaptırmayın şöyle şeyler bize. Herkesin işi gücü var bekle inceleniyor... :200iq: #kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...