Eleştiriye açık olunmalı kardeşim kusura bakmada eleştirmeden açıklarını kapatamazsınBeğenmiyorsan siteden gidebilirsin hocam kimse seni burada zorla tutmuyor.
Güzel kardeşim 2 sorun değil emek var emek yarım saat uğraştım o konuyu açabilmek için neyin araştırmasını yapacağım daha?O Kadar adam yapabiliyor yardım ediyolar herkes birbirine hemen 2 sorun yaşadın diye MH Yönetimini Suçlayamazsın Biraz Araştırma yap
bir kaç hata adamların yaptığı diğer işlerin üstünü örtmemeli örtmezde kimseye siteye berbat demesi yetkşiside vermez güzelce eleştirebilirsin o başka konufor1ez'den önce aynı hileyi 1 saat 1.30 saat önce paylaşıyorum. Paylaştığım hile onaylanmıyor saçma bir şekilde hadi birincisi virustotal koymadığım için onaylanmıyor. İkincisi ne için onaylanmıyor hocam virüs totalini herşeyini eksiksiz yapmışım?
O kadar emek verip hazırlamışım konuyu daha sonrasında görüyorum ki onaylanmamış emeğe bari saygınız olsun gerçekten kınıyorum bu hareketinizi bir daha hayatta konuda açmam sadece yararlanırım gerisi umrumda bile olmaz berbat bir yönetim sisteminiz var. Haksız olduğumu kesinlikle düşünmüyorum haksızsın diyecek olan varsa da kendi ayıbıdır hadi kolay gelsin berbat yönetim sisteminizle birlikte size başarılar
bence fevri davranma kanka yönetimle iletişime geçip bir çözüm ara emeklerine yazık olmasınfor1ez'den önce aynı hileyi 1 saat 1.30 saat önce paylaşıyorum. Paylaştığım hile onaylanmıyor saçma bir şekilde hadi birincisi virustotal koymadığım için onaylanmıyor. İkincisi ne için onaylanmıyor hocam virüs totalini herşeyini eksiksiz yapmışım?
O kadar emek verip hazırlamışım konuyu daha sonrasında görüyorum ki onaylanmamış emeğe bari saygınız olsun gerçekten kınıyorum bu hareketinizi bir daha hayatta konuda açmam sadece yararlanırım gerisi umrumda bile olmaz berbat bir yönetim sisteminiz var. Haksız olduğumu kesinlikle düşünmüyorum haksızsın diyecek olan varsa da kendi ayıbıdır hadi kolay gelsin berbat yönetim sisteminizle birlikte size başarılar
Hiçbir yerde hata yok kardeşim bildirimi dahi gelmedi onaylanmadığının. Neden onaylanmadığını bile belirtmemişler ne kadar mantıklı bu?Reis sakın ol biraz belkı hata vardır bi yerde iyice bak olaylara
Berbat demek bir argo mu ya da bir küfür mü? Ne yetkisi hem istediğimi istediğim şekilde eleştiremeyeceksem ne diye yaşıyorum o zaman ben? Görüşleriniz diye bir yer açılmış benim görüşüm bu bana saygı gösterilmedikçe ben niye göstereyim? Kimse kimseden üstün değil kusura bakmasın kimse.bir kaç hata adamların yaptığı diğer işlerin üstünü örtmemeli örtmezde kimseye siteye berbat demesi yetkşiside vermez güzelce eleştirebilirsin o başka konu
Kardeşim neyin hakareti şaka mısınız siz ya?istediğin gibi eleştirebilirsin sıkıntı yok. ama senin bu yaptığın düpedüz hakaret etmek, eleştirme değil.
Fevri davranılmayacak bir yanı yok ki hocam Allah aşkına insan gibi gelip burada bir paylaşım yaptım konu yanlış yerde olabilir ki hile kategorisinde açamıyordum alırsın taşırsın olur biter silmeye gerek yok yani. Sonuçta bu da bir emek. Emeğe saygı gösterilmedikçe saygı beklemesinler. Ben bu konuda sonuna kadar haklıyım kim ne derse desin. Yönetim ne düşünür bilemem ama yapılan büyük bir ayıp!bence fevri davranma kanka yönetimle iletişime geçip bir çözüm ara emeklerine yazık olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?