Bunun için deli diyebilirsiniz bana. Bende saçımı kestirmek istiyordum, berberler açık olmadığı için makas ile saçımın ön kısmını kestim ve de pişmanım.Hemde nasıl ya kuaforede gidemiyoruz saç sakal birbirine girdi valla
Yeter ki virüse yakalanmadan atlatalım da canımız patlasın evde. Zor bir süreç gerçekten.valla dostum bende çoluk çocuk oturuyorum evde çıkamıyoruz dışarı çocuklar patladı sıkıntıda ne olcak sonumuz bilmiyorum ALLAH yardımcımız olsun.
Vallahi, kaçamayan ülke yok bu durumdan. Hele bir bitse de virüs, rahata ersek.Biraz sabir edin dostlarim elin cini yiyor yarasayi derdini biz cekiyoruz
2017'den beri buradasın ve ilk mesajını bana attın, vay be. Danke!was geht leuteee
Belli bir haz doyumuna ulaştığın an sıkıyor buda.Evet, tek yapmanız gereken oynamaya devam etmek
Bu dünya karşısında olgunlaşmak yerine bir nebze delirmek daha sağlıklı benceTemizinden delirmesekmi şöyle
Ev hayatına bir adapte oldum mu, yaşayabileceğim galiba.tabi aga hayatını yaşıcaksın
Film izlemek zaten yaptıklarımın arasındaydı. Okumak, çalışmak, buraya yorum yazıp ya da konu açmaktan başka yapabileceğim bir şey yok gibi artık.oyun oynamaktan sıkıldıysan film izle, git Imdb, güzel film önerileri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?