Sanırım sıkılmaktan delirmek üzereyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Ben devamlı oyun oynuyorum bende sıkıldım oyun biraz kafa dagıtıyor

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hemde nasıl ya kuaforede gidemiyoruz saç sakal birbirine girdi valla
valla en son sakallarımı nasıl örsem diye bakıyodum
Post automatically merged:

4 tb oyun arşivim var hepsini baştan sona oynadım
pc desen ondanda sıkıldım
çay kahve bile zevk vermiyo

kız ardaşım danda ayrılcam gibi duruyo kız da sıkılmış durumda ne yapcam bilmiyom dısarı cıkıp dolasamıyoz arabayla koye falan gidip kafamı dagıtsam en azından fazla insan yok

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
akşama kadar netfix :D

sigara içiyom en son gittim 4 paket sıgara aldım sımdı bakkalda sıgara bıle kalmamıs ekmek yok :D

Detective
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hocam bu durum şuanda insanlarda depresif bir durum oluşturdu umarım bu dertten kurtulacağız

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oynayacak oyun kalmadı be

mesela şu an cekırdek cıtlıyom (bıraz boş yapcam sıkıntıdan valla) ama keyfım yok manıta dısarı cıkıyor ben korkudan onuda yapamıyorum :D

ulan aılem bıle panık yaptı ben korkmaya basladım yas 18 bu korku ne bee

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka ben bile işten sıkılan biriydim işimi özledim evden çıkmıyorum kanser tedavisi gördüm bağışıklık sistemim düşük zaten anneme falanda bulaştırmak istemem taşıyıcı olmak istemem ben oyun oynuyorum sürekli başka oyunlar vs forumda insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum linx işletim sisteminde bişeyler deniyorum vs zaman böyle geçiyor

İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ayni durumu ben de yasiyorum. Sana onerim 1 saati gecmeden her gun kisa yuruyus yapman.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bugünlerde geçer beyler hayırlısıyla bi atlatsak

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
kardeşim forumda takıl video izle ayrıca dizi serileri izleyebilrisin mesela ben sana öneryim 1)Stranger Thıngs 2) The fuckıng end of the world 3) Dark bu diziler bi solukta izlenecek tarzdan

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
arada köpeğimle konuşuyorum iler ki günlerde kendi kendime konuşursam şaşırmam

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben de oyunlara kitlendim epey bir :) İyi vakir geçiyor Forza Horizon 4 oynuyorum çoğunlukla.

PROFESSİONAL FİFA PLAYER
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ders calısmak kıtap okumak oyun oynamak hıc bır sey yetmiyor artık ınsallah tez zamanda durumlar duzelir

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
valla en son sakallarımı nasıl örsem diye bakıyodum

4 tb oyun arşivim var hepsini baştan sona oynadım
pc desen ondanda sıkıldım
çay kahve bile zevk vermiyo

kız ardaşım danda ayrılcam gibi duruyo kız da sıkılmış durumda ne yapcam bilmiyom dısarı cıkıp dolasamıyoz arabayla koye falan gidip kafamı dagıtsam en azından fazla insan yok
Özel hayatına karışmak haddim olmasa da bence ayrılma. Stres, üzüntü zaten sırtımızda üstüne de ayrılık sıkıntısını katma üstüne. Virüs bitene kadar bekle.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
vurmaktan sıkıldım artık oynamaktan normalde bilgisayar bağımlısı olan ben bilgisayardan bıktım şimdi kurusıkı ruhsatı ile kuru sıkı silah alıp dağa çıkıp talim yapcam :D

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
akşama kadar netfix :D

sigara içiyom en son gittim 4 paket sıgara aldım sımdı bakkalda sıgara bıle kalmamıs ekmek yok :D
Stres atmak için oda bir alternatif.
Hocam bu durum şuanda insanlarda depresif bir durum oluşturdu umarım bu dertten kurtulacağız
Dışarıyla çok bağı olmayan biri için kolay olur da zaten, bağı olan birinin adapte olması zor.
oynayacak oyun kalmadı be

mesela şu an cekırdek cıtlıyom (bıraz boş yapcam sıkıntıdan valla) ama keyfım yok manıta dısarı cıkıyor ben korkudan onuda yapamıyorum :D

ulan aılem bıle panık yaptı ben korkmaya basladım yas 18 bu korku ne bee
Yaş farketmezsizin herkes için tehlike içeriyor virüs. Amerika, İspanya ve Çin'de 19 yaş ve 19 yaş altı bir kaç kişi hayatını kaybetmiş.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Thnk God I got A pC Gamer , Series , Films , Animes , ...

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kanka ben bile işten sıkılan biriydim işimi özledim evden çıkmıyorum kanser tedavisi gördüm bağışıklık sistemim düşük zaten anneme falanda bulaştırmak istemem taşıyıcı olmak istemem ben oyun oynuyorum sürekli başka oyunlar vs forumda insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum linx işletim sisteminde bişeyler deniyorum vs zaman böyle geçiyor
Çok geçmiş olsun. Dikkatli olun, hijyen çok önemli. Sağlıcakla atlatacağız umarım.
Ayni durumu ben de yasiyorum. Sana onerim 1 saati gecmeden her gun kisa yuruyus yapman.
Düzenli olarak spor yapıyordum zaten, evde yapmaya devam ediyorum şimdide. Sahiller boş oluyor burada, yürüyüş imkanım da var aslında.

kardeşim forumda takıl video izle ayrıca dizi serileri izleyebilrisin mesela ben sana öneryim 1)Stranger Thıngs 2) The fuckıng end of the world 3) Dark bu diziler bi solukta izlenecek tarzdan
O dizileri yutma yutup bitirdim. Elite vardı onu da aynı şekilde çerezlik. En azından la casa da papel çıkıyor sırada o var.

arada köpeğimle konuşuyorum iler ki günlerde kendi kendime konuşursam şaşırmam
Kendi kendime düşünüp konuşma aşamasına çoktan geçtim ben. Kolay gelsin.

Ben de oyunlara kitlendim epey bir :) İyi vakir geçiyor Forza Horizon 4 oynuyorum çoğunlukla.
Yine az çok Witcher 3 zevk veriyor bana. Forza horizon da iyi oyun ama.

vurmaktan sıkıldım artık oynamaktan normalde bilgisayar bağımlısı olan ben bilgisayardan bıktım şimdi kurusıkı ruhsatı ile kuru sıkı silah alıp dağa çıkıp talim yapcam :D
Dağa çıkma şansın varsa ne hoş. Biz bir şehrin içinde takılı kaldık.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...