Efsane Üye
Ben devamlı oyun oynuyorum bende sıkıldım oyun biraz kafa dagıtıyor
valla en son sakallarımı nasıl örsem diye bakıyodumHemde nasıl ya kuaforede gidemiyoruz saç sakal birbirine girdi valla
Yapçak Bişi Yokoyna oyna nereye kadar kardeşim be valla efekanlar bastı evede
Özel hayatına karışmak haddim olmasa da bence ayrılma. Stres, üzüntü zaten sırtımızda üstüne de ayrılık sıkıntısını katma üstüne. Virüs bitene kadar bekle.valla en son sakallarımı nasıl örsem diye bakıyodum
Post automatically merged:
4 tb oyun arşivim var hepsini baştan sona oynadım
pc desen ondanda sıkıldım
çay kahve bile zevk vermiyo
kız ardaşım danda ayrılcam gibi duruyo kız da sıkılmış durumda ne yapcam bilmiyom dısarı cıkıp dolasamıyoz arabayla koye falan gidip kafamı dagıtsam en azından fazla insan yok
Stres atmak için oda bir alternatif.akşama kadar netfix
sigara içiyom en son gittim 4 paket sıgara aldım sımdı bakkalda sıgara bıle kalmamıs ekmek yok![]()
Dışarıyla çok bağı olmayan biri için kolay olur da zaten, bağı olan birinin adapte olması zor.Hocam bu durum şuanda insanlarda depresif bir durum oluşturdu umarım bu dertten kurtulacağız
Yaş farketmezsizin herkes için tehlike içeriyor virüs. Amerika, İspanya ve Çin'de 19 yaş ve 19 yaş altı bir kaç kişi hayatını kaybetmiş.oynayacak oyun kalmadı be
mesela şu an cekırdek cıtlıyom (bıraz boş yapcam sıkıntıdan valla) ama keyfım yok manıta dısarı cıkıyor ben korkudan onuda yapamıyorum
ulan aılem bıle panık yaptı ben korkmaya basladım yas 18 bu korku ne bee
Çok geçmiş olsun. Dikkatli olun, hijyen çok önemli. Sağlıcakla atlatacağız umarım.kanka ben bile işten sıkılan biriydim işimi özledim evden çıkmıyorum kanser tedavisi gördüm bağışıklık sistemim düşük zaten anneme falanda bulaştırmak istemem taşıyıcı olmak istemem ben oyun oynuyorum sürekli başka oyunlar vs forumda insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum linx işletim sisteminde bişeyler deniyorum vs zaman böyle geçiyor
Düzenli olarak spor yapıyordum zaten, evde yapmaya devam ediyorum şimdide. Sahiller boş oluyor burada, yürüyüş imkanım da var aslında.Ayni durumu ben de yasiyorum. Sana onerim 1 saati gecmeden her gun kisa yuruyus yapman.
O dizileri yutma yutup bitirdim. Elite vardı onu da aynı şekilde çerezlik. En azından la casa da papel çıkıyor sırada o var.kardeşim forumda takıl video izle ayrıca dizi serileri izleyebilrisin mesela ben sana öneryim 1)Stranger Thıngs 2) The fuckıng end of the world 3) Dark bu diziler bi solukta izlenecek tarzdan
Kendi kendime düşünüp konuşma aşamasına çoktan geçtim ben. Kolay gelsin.arada köpeğimle konuşuyorum iler ki günlerde kendi kendime konuşursam şaşırmam
Yine az çok Witcher 3 zevk veriyor bana. Forza horizon da iyi oyun ama.Ben de oyunlara kitlendim epey birİyi vakir geçiyor Forza Horizon 4 oynuyorum çoğunlukla.
Dağa çıkma şansın varsa ne hoş. Biz bir şehrin içinde takılı kaldık.vurmaktan sıkıldım artık oynamaktan normalde bilgisayar bağımlısı olan ben bilgisayardan bıktım şimdi kurusıkı ruhsatı ile kuru sıkı silah alıp dağa çıkıp talim yapcam![]()