Merhaba 4 gün önce youtube hesabıma benden izinsiz valorant hack diye bir video yüklenmiş hemen sildim ve gmaili kontrol ettiğimde bir şey göremedim google hesabımın şifresini değiştim başka ne yapabilirim ve bu neden oldu?
En son ben de buna benzer bir şey yaşadım. Büyük ihtimal başka bir yerden hile indirmeye kalktın hile çalışmadı sen açtın sadece bilgisayarındaki bütün bilgilere erişti. Yapman gereken bütün şifrelerini değişmek, virüse neden olan programı silmek, bilgisayardaki önemli programları yedekleyip format atmak. Bunları yapmıştım sorunum kalmamıştı.
En son ben de buna benzer bir şey yaşadım. Büyük ihtimal başka bir yerden hile indirmeye kalktın hile çalışmadı sen açtın sadece bilgisayarındaki bütün bilgilere erişti. Yapman gereken bütün şifrelerini değişmek, virüse neden olan programı silmek, bilgisayardaki önemli programları yedekleyip format atmak. Bunları yapmıştım sorunum kalmamıştı.
Hocam merhaba. Öncelikle virüsü hangi programdan yediğinizi tespit etmeniz gerekiyor ve virüs mü yediğinizi bilmeniz gerekiyor. Google hesaplarınızın şifresi değiştirilmemiş olsa bile bir giriş/çıkış mevcut olmalı (Bilgisayarınıza virüs yemediyseniz.). Eğer bir giriş/çıkış göremiyorsanız virüs yemiş olabilirsiniz. Bir anti-virüs taratıp silmeyi deneyebilirsiniz. Eğer anti-virüs işe yaramazsa son çare olarak format atabilirsiniz. Fakat format attıktan sonra direkt yedek diskinizi açmayın. Bütün virüsler format ile düzeltilemiyor. Yedek diskinizi tekrardan anti-virüs ile taratın. Muhtemelen sorununuz çözülecektir.