Sosyal Medya Hesaplarıma izinsiz giriş yapılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, son zamanlarda gmailime sürekli giriş yapıldı uyarısı geliyor ve sosyal medya hesaplarıma giriş yapılıyor benden izinsiz, Geçen gün instagram hesabıma singapurdan birisi girmiş hikaye ve gönderi olarak, elon musk ve bitcoin ile ilgili birşeyler paylaşmış. sanırım virüs yedim nasıl kurtulabilirim bu durumdan? gmailimde bütün güvenlik önlemlerini açtım şifremi değiştirdim ona rağmen devam ediyor bu sorun.

Ekli dosyalar

• IMG_3824.jpeg
    IMG_3824.jpeg
    87.8 KB · Görüntüleme: 58
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hesapları kendin güvene alabilirsin fakat önce virüsü temizlemen lazım, Kaspersky'ı kur ve deneme üyelik al o baştan sona temizleyecektir daha sonra da hesap bilgilerini değiştir eğer erişimin kesildiyse de destek ekibi ile iletişime geçip halledebilirsin. Aynı sorun başıma geldi hatta kredi kart bilgilerim bile gitmişti mağlum amazonda da doğrulama istemiyor diye sürekli amazondan 24.000 TL'lik çekim yapmaya çalışıyordu kart kapalı olmasaydı gitmişti zaten bende anlattığım şekilde kurtuldum bu durumdan. Hesapları alamazsan hesap oluşturduğun cihazın ip adresi ile kendini doğrulatıp alabilirsin. Telaş yapma bir kaç güne sonlanır.

Banlı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
MalwareBytes yüklermisin telefona bi taratsın olmadı factory reset atıcan

M O N A RCH
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kanka genelde 1 kerelik yapıyorlar instaya st atma işini benimde başıma geldi giren ben değilim diyip çift faktorlü doğrulamaları etkinleştir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
çift faktorlu doğrulamayı etkinleştir şifre felan değiş bide güzel bir format ile halledebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
çift yönlü doğrulma yap dostum e posta ve telefon numarana da bi göz at giriş yerlerini de değiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...