monitore oc yapmadıysa sanmamderecelerin normal sorun monitörde olabilir mi ?
Hocam monıtore OC nasıl oluyor ondan kaynaklı olabılır belkıde.Bır kart garantıden donsun soyledıgınızı bır yapayım suan bende wın10 enterprıse var onu sıfırdan yukleyıp denıyecegım.Problem aynı sekıl devam edecek mı bakalım.Olmadı arkadasımın sıstemınde denıyecegım.monitore oc yapmadıysa sanmam
Kasayi havalandirmak icin actim.Fanda taktim durum ayni.Akistan oldugunu zannetmiyorum yav.Zaten kart sicakligi 70 72 oluyor orda kapaniyor.Bu kart ile 75 derecede rahat oynuyanlar var youtubeden izledim.Dostum amd ekran kartı kullandıgın zaman her zaman kasa onemlı kasa hava akısı nasıl?
Hacim i7 7700 ile denedim o islemcinin performansi benimki kadar olmuyor.Birde o islemcide de ayni sorun oldu.Islemci ile alakasi yok.i7 al knk en iyisi
Gonderdık garantıye adamlar her turlu teste tabı tutuldu sorun yok dıyorlar.Yarın gelecek bırdaha denıyecegız bakalım ne olacak.Garantisi devam ediyorsa direkt garantiye ver derim arkadaşım alalı 2 ay oldu ekranda çizgiler çıkıyordu ve servise götürdüğünde ekran kartında olduğu çıktı değişim yaptılar.
Hocam sızın ısı ve fan hızı degerlerınız nedır baktınız mı ? Kac sıcaklıkta ekran gıdıyor?Aynı ekran kartı var bendede aynı sorunu yaşıyordum
hdmi kablosunu yuvasından çıkartıp başka yuvaya takınca sorun çözüldü