beyler bu ekran kartını kullanıyorum. Ets 2 Multiplayer oynarken çok kasmaya ve takılmaya başladı kalabalık ortamlarda ekran kartı kendini ful kullanmadığı halde hemde. Amd radeon üzerinden herhangi bir şekilde yapabileceğim ayar varmı bilen varsa cevaplarsa sevinirim. Bu arada Ets 2 Truckersmp üzerinden multi olarak oynayabilirsiniz.
başka bir sürücü arayın ve çok ısınmadığına bakın! Sürücü nedenlerinden dolayı rx480 kartımla birçok sorun yaşadım.
İndirme merkezini indirmedim, sanki nvidia'nız varmış gibi, kartım için özel sürücüyü indirdim.
Radeon Programından sürücü güncellemesini kontrol et güncelleme varsa kesinlikle yükle yoksa diğer birçok oyunda sorun yaşarsın onun dışında ekran kartı iyi böyle bir sorun vermesi çok saçma.
driverları eksiksiz kurduğundan emin ol dostum o kart o oyunla kasabilecek bi kart değil ya yazılımdan dolayıdır ya da kartta bir sıkıntı vardır önerim adrenaline 2020 sürücüsünden performans/ayarlanıyor bölümünden hız aşırtma gpu ile denemen tabi bundan çönce pcye fraps kur ikisi arasındaki fps değerlerini karşılaştır donanımsal bir hata da olabilir sadece ekran kartına bakma derim.
driverları eksiksiz kurduğundan emin ol dostum o kart o oyunla kasabilecek bi kart değil ya yazılımdan dolayıdır ya da kartta bir sıkıntı vardır önerim adrenaline 2020 sürücüsünden performans/ayarlanıyor bölümünden hız aşırtma gpu ile denemen tabi bundan çönce pcye fraps kur ikisi arasındaki fps değerlerini karşılaştır donanımsal bir hata da olabilir sadece ekran kartına bakma derim.
fraps derken detaylı anlatabilirmisin
Arkadaşlar AMD RADEON zaten yüklü standart modda 75sabit fps alıyorum gaming moda geçtiğimde bu fps 20.30 lara kadar düşüyor.