Sapphire Radeon RX580 PULSE OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
beyler bu ekran kartını kullanıyorum. Ets 2 Multiplayer oynarken çok kasmaya ve takılmaya başladı kalabalık ortamlarda ekran kartı kendini ful kullanmadığı halde hemde. Amd radeon üzerinden herhangi bir şekilde yapabileceğim ayar varmı bilen varsa cevaplarsa sevinirim. Bu arada Ets 2 Truckersmp üzerinden multi olarak oynayabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İnternet ile ilgili bir sorun olabilir zannetmiyorum ekran kartıyla alakalı bir sorun olucağına.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
başka bir sürücü arayın ve çok ısınmadığına bakın! Sürücü nedenlerinden dolayı rx480 kartımla birçok sorun yaşadım.
İndirme merkezini indirmedim, sanki nvidia'nız varmış gibi, kartım için özel sürücüyü indirdim.

Brasileiro
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu size çok yardımcı olabilir. AMD Radeon adrenalin 2020 yazılımını indirin, ekran kartınız ile istediğiniz gibi kurun ve yapılandırın. İyi şanslar !

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ets 2 Truckersmp multi oynayabiliriz kardeşim discord adresini verir misin

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Radeon Programından sürücü güncellemesini kontrol et güncelleme varsa kesinlikle yükle yoksa diğer birçok oyunda sorun yaşarsın onun dışında ekran kartı iyi böyle bir sorun vermesi çok saçma.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
AMD web sitesine gitmeyi deneyin ve video sürücülerini güncelleyin.

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Multiplayer ekran kartına değil, işlemciye çok yük bindirir hangi oyunu oynuyorsun ve işlemcin ne ?

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
driverları eksiksiz kurduğundan emin ol dostum o kart o oyunla kasabilecek bi kart değil ya yazılımdan dolayıdır ya da kartta bir sıkıntı vardır önerim adrenaline 2020 sürücüsünden performans/ayarlanıyor bölümünden hız aşırtma gpu ile denemen tabi bundan çönce pcye fraps kur ikisi arasındaki fps değerlerini karşılaştır donanımsal bir hata da olabilir sadece ekran kartına bakma derim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
AMD web sitesine gitmeyi deneyin ve video sürücülerini güncelleyin.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
driverları eksiksiz kurduğundan emin ol dostum o kart o oyunla kasabilecek bi kart değil ya yazılımdan dolayıdır ya da kartta bir sıkıntı vardır önerim adrenaline 2020 sürücüsünden performans/ayarlanıyor bölümünden hız aşırtma gpu ile denemen tabi bundan çönce pcye fraps kur ikisi arasındaki fps değerlerini karşılaştır donanımsal bir hata da olabilir sadece ekran kartına bakma derim.
fraps derken detaylı anlatabilirmisin
Arkadaşlar AMD RADEON zaten yüklü standart modda 75sabit fps alıyorum gaming moda geçtiğimde bu fps 20.30 lara kadar düşüyor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
surucunu guncellersen sorun olacagını sanmıyorum bıde free sync mı ne vardı amd de onu kapatırsan duzelır

Üye
5 HİZMET YILI
İnternet olabilir islemciyle uyumlu olmayabilir ama böyle bişey olmaması lazım onun dışında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...