Şarjlı mouseler hakkında bir sorum olacaktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Özellikle şarjlı mouse kullananlar yanıtlarsa sevinirim.

1- Günde 10 saat civarı bilgisayar başındayım. Mouseden mouseye değişiyordur ama ortalama tam şarjlı bir mouse bana ne kadar dayanır? Gün ortasında felan şarjı bitermi yani?
2- Tam böylemi işliyor emin değilim ama her akşam yatmadan önce şarjı olsa bile mouseyi şarja taksam sorun olurmu?
3- Yine aynı şekilde mousede mouseye değişiyordur büyük ihtimal ama ortalama ne kadar sürede şarjı doluyor?
4- Şarjı azalınca kontroller zorlaşıyormu?

Siz olsaydınız gününüzün 10 saati bilgisayar başında geçseydi pilli bir mouseyimi tercih ederdiniz yoksa şarjlımı?

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI

1- Günde 10 saat civarı bilgisayar başındayım. Mouseden mouseye değişiyordur ama ortalama tam şarjlı bir mouse bana ne kadar dayanır? Gün ortasında felan şarjı bitermi yani?
2- Her akşam yatmadan önce şarjı olsa bile mouseyi şarja taksam sorun olurmu?
3- Yine aynı şekilde mousede mouseye değişiyordur büyük ihtimal ama ortalama ne kadar sürede şarjı doluyor?

Siz olsaydınız gününüzün 10 saati bilgisayar başında geçseydi pilli bir mouseyimi tercih ederdiniz yoksa şarjlımı?
Şarjlı tercih ederim pil ile uğraşamak istemem ama gün ortasında şarjın kesilebilir yetmez şarjı azalınca evet kontrol zorlaşıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI

2- Tam böylemi işliyor emin değilim ama her akşam yatmadan önce şarjı olsa bile mouseyi şarja taksam sorun olurmu?

açıkçası, yani biraz laptop lazım diyen adama masaüstü önermek gibi olacak ama tavsiye etmem.
sebebi ne kadar olursa olsun çok iyi olursa olsun, sonuçta içinde batarya var ömrü günden güne bitecek, ilk 5 6 ay verimli çalışır sonrasında ne kadar verim alırsın bilemem.
kablolu mouselardan ziyade eğer ki kablosuz istiyorsan tavsiyem pillidir, mümkünse 3 pilli mouselar.
yatarken de kapatırsan eğer ki 3 tane duracell pille seni en az 1 sene belki 1.5 sene götürür, hem fiyat olarak daha uygun olur, belki daha kalitelisini bile daha uyguna alabilirsin, sen daha iyi bilirsin tabiki hocam.
iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kablosuz mouse mi daha iyi algılamada FPS oyunlarda yoksa kablolumu arasında fark varmı bile varmı

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
önermem kankam ben kullandım zamanında belli bir süreden sonra şarj ömrü 3 - 4 saate kadar düşmüştü

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bence boşver usta kablolu al örgü olsun mümkünse hem işini garantiye al hemde oyun ortasında şarj bitti sıkıntısına düşme

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Pil ömrü çok düşüyor bi zamandan sonra kablolu öneririm

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

şarjlı mauslar pilli gibi deil sadece bitmesine yakın sinyal veriyor kontrollerde zorlaşma olmuyor tabi bu biraz bütçenize bağlı maalesef ki konfor, lüks ve batarya ömrü bütçe doğrultusunda geliyor. Bütçen sağlam bi maus almaya elverişli olursa 10 saati aşkın bile kullanabilirsin rahatlıkla batarya ömrü belli bir süre azalıyor nede olsa sıfır olarak bir iphone aldığımızda belli bir süre sonra orjinal bataryası doğru düzgün şarj tutmamaya başlıyor şahsen benmki 1 sene dayanmadı ve deji batarya almıştım. Aynı durum maus bataryaları içinde vardır muhakkak tabi bunların bataryalarını deişmek telefonlar kadar yaygın olmadığı için bilinmiyor ve o tarafta bi pazar piyasası yok maalesef alınan ürün ömrünü tükettiğinde yenisiyle yer değiştiriyor çünkü aşınan bir ürün sürekli avuç içimizde zamanla deformeler olabiliyor

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam tek şarjda 150 saate kadar dayanan mouselar var

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dolduralabilir bir pil ve pil şarj ünitesi ile tüm derdini çözebilirsin, pilleri ünitenin içine takıyorsun ve şarj olmaya başlıyorlar bu sırada yedek pillerinle devam edebiliyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
olabilecek en efektif kullanım ve sürdürülebilirlik açısından şunları almanı öneririm
1 adet pil şarj cihazı
6 adet kaliteli 1.5v pil marka tercihi sana kalmış
bulabildiğin pilli ve uzun ömürlü bir fare
alırsan seni yaklaşık(malzeme kalitesine göre) 3-8 yıl götürür diye düşünüyorum
(ben 4-5 sene kullandım)

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
FPS oyunu oynuyorsanız superlight, finalmouse gibi markaları önerebilirim hocam onlar uzun saatler boyunca gidiyor. Birçok esporcu da kullanıyor, zaten kullanımdayken şarjı azalınca kablolu olarak kullanabiliyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...